Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Installationsvy från Anselm Kiefer – Essence-Eksistence

Paketerbjudanden

Boka in ett besök i vår pågående utställning Anselm Kiefer – Essence-Eksistence och gör det i form av en konstnärlig after work, en kundaktivitet eller som teambuilding.

Vad sägs om en visning av den världsunika utställningen med Anselm Kiefer på Artipelag ihop med passande måltid med fantastisk och rogivande utsikt över skärgården? Kanske i kombination med ett möte i en av våra konferenslokaler?

”Ingen har lyckats fylla upp Artipelags storslagna arkitektur som Anselm Kiefer nu gör”
– Recension i Aftonbladet

Välj mellan våra olika fördelaktiga paketerbjudanden eller låt oss sätta ihop ett upplägg som passar just er.

Våra paket

Entrébiljett och introduktion till utställningen samt lunch för 430 kr per person (från 10 personer och uppåt)

Entrébiljett med 45 minuters guidad visning av utställningen samt lunch, från 625 kr/person (från 10 personer och uppåt, lägre pris ju fler ni är upp till 30 pers)

Entrébiljett med 45 minuters guidad visning av utställningen samt mingeltallrik, från 710 kr per person (från 10 personer och uppåt, lägre pris ju fler ni är upp till 30 personer)

Alla priser är exklusive moms och gäller under Artipelags publika öppettider. Bokning sker via mail till visning@artipelag.se, och det är även hit ni hör av er om ni vill ha ett annorlunda upplägg än paketen ovan.

Önskas hjälp att boka transport som båt, buss eller annat till fördelaktiga priser så ordnar vi gärna med det. Och som sagt, önskas det kombineras med en dagkonferens, middag eller liknande så ordnar vi förslag på det med.

Om utställningen

I år fyller Artipelag tio år och i samband med det presenterar vi vår största satsning någonsin – utställningen Essence-Eksistence med den tyske konstnären Anselm Kiefer (f. 1945). Kiefer är en av samtidens främsta konstnärer men trots det har hans verk aldrig visats i någon större omfattning i Sverige.

Eftersom det är första gången Kiefer visas i en större utställning i Sverige har den en retrospektiv karaktär som belyser konstnärens mångfacetterade produktion från 1970-talet och framåt.