Gyllene hjulet i Artipelags Artbox

Genomförda event

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event.
Se hur det har sett ut på några av våra tidigare evenemang!

ICMA Annual General Meeting and Conference

Den 15 maj 2019 anordnade ICMA, International Capital Market Association, en välkomstmottagning för deltagarna vid organisationens årsmöte, som detta år anordnades i Stockholm.
Läs mer >>

Roca Productions

Den 17 januari 2019 arrangerade produktionsbolaget Roca Productions en konferensupplevelse utöver det vanliga i Artipelags multifunktionella eventhall – Artbox.
Läs mer >>

Red Bull Music Presents Secret Gig X Robyn

Den 27 oktober 2018 stod Artipelag som värd för Robyns stora comebackkonsert efter ett åtta år långt uppehåll. Kvällen arrangerades av Red Bull och med 1300 gäster nyttjade de Artipelags hela kapacitet till fullo.
Läs mer >>

Lenovo produktlanserar ThinkPad 25

Den 6 december 2017 höll Lenovo London sin produktlansering och road show för deras nya laptop ThinkPad 25, här på Artipelag. Det blev en helkväll fylld med mingel, trerättersmiddag och julshowen Snödrottningen av och med operatenoren Rickard Söderberg med vänner.
Läs mer >>

Axfood Ledarforum

Den 19 september 2017 höll Axfood sin chefskonferens Ledarforum här på Artipelag. Totalt anlände 100 deltagare till denna heldagskonferens för att utbyta idéer, diskutera ledarskap och främja samarbete mellan medarbetare i Artipelags inspirerande lokaler.
Läs mer >>

IKEA lanserar samarbete med danska HAY

Den 22 augusti 2017 premiärvisades kollektionen YPPERLIG, IKEAS nya designsamarbete med danska HAY, på Artipelag. Till premiärvisningen bjöd man bland annat in bloggare, journalister och influencers inom inredning och design…
Läs mer >>

Gyllene Hjulet 2017

Den 27 april 2017 firade Gyllene Hjulet sitt 20-årsjubileum på Artipelag. Det blev en jubileumskväll fylld med kreativa möten, en pampig prisutdelning och mat med inspiration från naturen.
Läs mer >>

Visitadagen

Den 24 april 2017 genomfördes Visitadagen på Artipelag. Konferensen arrangerades i samarbete med Visita, en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen.
Läs mer >>

SIPRI internationell konferens

Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) genomförde den 14-16 september 2016 konferensen ”Secure Cities”. Konferensen arrangerades i samarbete med Stockholms stad och Sveriges riksdag.
Läs mer >>

Bonava konferens

I maj 2016 arrangerade bostadsutvecklaren Bonava en två dagar lång konferens på Artipelag. Gruppen bestod av cirka 150 personer och de höll till i Artipelags eventlokal Artbox, foajén samt ute i det strålande solskenet.
Läs mer >>

Håll Sverige Rent konferens

I mitten av november 2015 höll stiftelsen Håll Sverige Rent ett hållbart och miljömärkt heldagsevent på Artipelag. Totalt samlades ca 200 inbjudna deltagare för workshops, konferens, kaffepaus och lunch. Entrén och den stora foajén nyttjades som utställningsplats för stiftelsens sponsorer.
Läs mer >>

GANT White Party

Med ett fantastiskt arrangemang ute på Artipelag firades 3 september 2015 GANTs relansering och kampanjen avtäcktes, den största kampanjsatsning någonsin i GANTs historia. Samlade på plats var drygt 280 media- och VIP-gäster för att fira samt hylla den ikoniska, vita skjortan.
Läs mer >>

MINI Clubman produktlansering

Artipelag var en av platserna för den världslanseringen av den nya MINI Clubman. Evenemanget pågick mellan 17 september och 8 november 2015. Cirka fyra tusen gäster från hela världen anlände till Stockholm för att deltaga i eventet.
Läs mer >>

Volvo produktlansering

Den 27 augusti 2014 var det världspremiär för Volvos bilmodell XC90. Den exklusiva förhandsvisningen ägde rum på Artipelag och samlade närmare 700 journalister från hela världen.
Läs mer >>