På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event.
Se hur det har sett ut på några av våra tidigare evenemang!

SIPRI internationell konferens

Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) genomförde den 14-16 september 2016 konferensen ”Secure Cities”. Konferensen arrangerades i samarbete med Stockholms stad och Sveriges riksdag.

Läs mer >>

Bonava konferens

I maj 2016 arrangerade bostadsutvecklaren Bonava en två dagar lång konferens på Artipelag. Gruppen bestod av cirka 150 personer och de höll till i Artipelags eventlokal Artbox, foajén samt ute i det strålande solskenet.

Läs mer >>

Håll Sverige Rent konferens

I mitten av november 2015 höll stiftelsen Håll Sverige Rent ett hållbart och miljömärkt heldagsevent på Artipelag. Totalt samlades ca 200 inbjudna deltagare för workshops, konferens, kaffepaus och lunch. Entrén och den stora foajén nyttjades som utställningsplats för stiftelsens sponsorer.

Läs mer >>

GANT White Party

Med ett fantastiskt arrangemang ute på Artipelag firades 3 september 2015 GANTs relansering och kampanjen avtäcktes, den största kampanjsatsning någonsin i GANTs historia. Samlade på plats var drygt 280 media- och VIP-gäster för att fira samt hylla den ikoniska, vita skjortan.

Läs mer >>

MINI Clubman produktlansering

Artipelag var en av platserna för den världslanseringen av den nya MINI Clubman. Evenemanget pågick mellan 17 september och 8 november 2015. Cirka fyra tusen gäster från hela världen anlände till Stockholm för att deltaga i eventet.

Läs mer >>

Volvo produktlansering

Den 27 augusti 2014 var det världspremiär för Volvos bilmodell XC90. Den exklusiva förhandsvisningen ägde rum på Artipelag och samlade närmare 700 journalister från hela världen.

Läs mer >>