Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Sommarbuffé i Artipelag Restaurang

En gastronomisk upplevelse med Stockholms skärgård som fond
4 juli – 25 augusti 2024

Avnjut en vällagad sommarbuffé med panoramavy över Baggensfjärden. All mat lagas från grunden av Artipelags kunniga kockar med inspiration av den omgivande naturen och med betoning på säsong och närodlat. Dessertbordet signeras av Artipelags erfarna bagare och konditorer.

Bild på tre rätter ovanifrån. Den ena rätten föreställer en sallad innehållandes rostad blomkål. Den andra rätten är en sallad med tomater och tunt skivad lök. Den tredje rätten är en lerpottasill med matjesill, ägg, potatis och dill.

Information

Torsdag–söndag med start 4 juli.
Kl. 11:30 – 17:00
Sista sittningen är kl. 15:00

Vuxen (18 år +): 495 SEK
Ungdom (13–17 år): 495 SEK
Barn (4-12 år): 295 SEK
Barn (0-3 år): Gratis

Om sommarbuffén

På sommarbuffén serveras en varm samt en kall buffé med stor variation på anrättningar samt ett avslutande dessertbord.

Rätter som kan komma att serveras på den kalla buffén kan exempelvis vara Artipelags egeninlagda sillar, salviabakad kalv med friterad kapris, tomatsallad med stracciatella, inkokt regnbågslax med dillmajonnäs samt pestonmarinerad blomkål.

På den varma buffén serveras exempelvis italiensk kyckling med vitt vin, körsbärstomater, rosmarin, chili och vitlök, friterade risottobollar med mozzarella samt parmesangratinerad torsk.

På det dignande dessertbordet serveras bland annat jordgubbspannacotta med rabarberkompott och mandelkaka smaksatt med rosépeppar, hallonkaka med vaniljssås och småkakor. Allt är tillagat från grunden på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt av Artipelags konditorer och bagare.

Artipelag förbehåller sig rätten att ändra menyn.

Bilder