Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Guidad vising

Guidade visningar

Få ut mer av ditt besök på Artipelag med en guidad visning av våra konstvärdar.

Konstvisning

Samla dina vänner, konstförening, familj m.m. och boka en privat konstvisning med någon av våra kunniga värdar! Ett perfekt sätt att umgås och få en upplevelse att minnas för livet.

Någon av våra kunniga guider berättar om den permanenta utställningen Skulptur i natur som pågår i Artipelags omgivningar. Det går även bra att förboka en visning av den kommande utställningen I Follow the Sun – Solrosor i konsten 1889-2024. Max 30 personer per visning.

För den arkitekturintresserade erbjuder vi även Artipelagvisningar där man får höra historien om Artipelag, om arkitekten Johan Nyrén och om konstmuseet som blev hans sista verk. Max 20 personer per visning.

Visning 60 min 2800:-
entrébiljett per deltagare tillkommer.
Kontakta
visning@artipelag.se

Audioguide.
Från och med mars 2023 erbjuder Artipelag audioguide i din smartphone. Den finns på svenska eller engelska.  Läs mer på Skulptur i natur informationssida.

Visningar går att få på svenska och engelska.

Vi ser gärna att ni bokar minst tio arbetsdagar i förväg. Konstvisningen genomförs under ordinarie öppettider. För konstvisningar utanför konstmuseets ordinarie öppettider, kontakta oss för offert.

Kontakta oss på visning@artipelag.se om du har frågor eller vill boka.

Skolvisning

Vi erbjuder på vardagar skolklasser möjligheten att se våra utställningar och få en visning av någon av våra kunniga konstvärdar.

Vi anpassar våra visningar efter åldersgrupp och uppmuntrar gärna till dialog och samtal. En visning tar ungefär 30 minuter. Max 30 personer per konstvärd. Minst två lärare per klass behöver vara närvarande.

Fritt inträde till utställningen för studerande som inte fyllt 18 år.

Välkommen att boka tio arbetsdagar i förväg genom att skicka oss ett mejl.

För aktuella utställningar, klicka här

Som studerande räknas de som kan uppvisa giltig studentlegitimation eller annat giltigt intyg om pågående studier på minst halvfart.

Välkommen att boka tio arbetsdagar i förväg genom att skicka oss ett mejl.

För aktuella utställningar, klicka här.

Välkommen att boka tio arbetsdagar i förväg genom att skicka oss ett mejl.

 

Övriga visningar

Grupper med en extern guide får ha egna visningar i konsthallen. Besök från externa grupper behöver dock alltid föranmälas till visning@artipelag.se och Artipelag har rätt att neka externa grupper om det krockar med annan verksamhet.