Lunch och brunch i Bådan Buffet & Café

Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden. Här erbjuder vi välsmakande rätter, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. Hos oss är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.
Läs mer >>

Klassiskt julbord

Välkomna att njuta av julbord i Artipelag Restaurang i en vacker skärgårdsmiljö med en enastående utsikt över Baggensfjärden. Under december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett klassiskt julbord med allt som hör till – liksom ett dessertbord som är lika juligt vackert som gott. Serveras onsdag till och med söndag under perioden 1-21 december 2017.
Läs mer >>

Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang erbjuder en välkomponerad à la carte-meny baserad på råvaror i säsong. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!
Läs mer >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?