Bådan Buffet & Café

Bådan Buffet & Café finner ni på plan två, vid stora entrén. Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden. Här erbjuder vi välsmakande rätter, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. Hos oss är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.

Läs mer >>

Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang hittar ni högst upp i huset på plan tre. Vi erbjuder en välkomponerad à la carte meny baserad på råvaror i säsong. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!

Läs mer >>

Utegrill

I vår utegrill går det att njuta av nygrillat samt oftast solsken och den härliga miljö som uteserveringen erbjuder. Hit når solens strålar hela dagen och Baggensfjärdens glittrande vatten är inte långt borta. Öppnar på lördagar och söndagar i juni 2017.

Läs mer >>