Artipelag Restaurang & fredagsgrill

På fredagar under juli och augusti öppnar vi upp vår fredagsgrill i Artipelag Restaurang. Vi erbjuder då både en välkomponerad à la carte meny baserad på råvaror i säsong samt en grillmeny med somriga smaker. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!

Läs mer >>

Utegrill

I vår utegrill går det att njuta av nygrillat på lördagar och söndagar under juli och augusti i en härlig naturskön miljö. Hit når solens strålar hela dagen och Baggensfjärdens glittrande vatten är inte långt borta.

Läs mer >>

Bådan Buffet & Café

Bådan Buffet & Café finner ni på plan två, vid stora entrén. Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden. Här erbjuder vi välsmakande rätter, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. Hos oss är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.

Läs mer >>

Glassvagn

I vår egen glassvagn serverar vi hemgjord glass i bägare. Du finner den inomhus vid regniga dagar och utomhus vid soliga. Glassen som serveras är så kallad gelato, vilket betyder just glass på italienska. Med smaker så som bland annat chokladglas med saltkola och brownie, mango och passionsfruktssorbet eller blåbärsglass med granskottssirap finns det något för alla.

Läs mer >>