Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang erbjuder en välkomponerad à la carte-meny baserad på råvaror i säsong. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!

Läs mer >>

Utegrill

På lördagar och söndagar under augusti går det att njuta av nygrillat i en härlig naturskön miljö. Hit når solens strålar hela dagen och Baggensfjärdens glittrande vatten är inte långt borta.

Läs mer >>

Lunch och brunch i Bådan Buffet & Café

Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden. Här erbjuder vi välsmakande rätter, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. Hos oss är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.

Läs mer >>

Glassvagn

I vår egen glassvagn serverar vi hemgjord glass i bägare. Glassen som serveras är så kallad gelato, vilket betyder just glass på italienska. Med smaker så som bland annat chokladglass med saltkola och brownie, mango och passionsfruktssorbet eller blåbärsglass med granskottssirap finns det något för alla.

Läs mer >>