Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

Aktiviteter

Kombinera gärna vistelsen på Artipelag med skräddarsydda aktiviteter i samband med eventet eller konferensen. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser som förhöjer mötet både på ett professionellt och kulturellt plan.

Välkommen att höra av dig till oss med förfrågan om aktiviteter – vi har idéerna, möjligheterna och ytorna, både ute och inne, för ett besök utöver det vanliga!

Nedan återfinns ett litet urval av det vi har att erbjuda.

Guidade visningar

Artipelag har alltid flera olika konstutställningar att uppleva för dig som bokat in ett möte, konferens eller event av något slag.

Vi rekommenderar då starkt att boka in en av våra duktiga och engagerade konstvärdar för en guidad visning. Det ger er grupp en än större möjlighet att uppleva konstverken och förstå konstnären.

Men, vi har också guidade visningar av Artipelags unika arkitektur och natur, eller varför inte i kombination med varandra?

Halva priset på entrén i samband med bokad konferens, möte eller event!

Oavsett pris på utställningen så erbjuder vi alltid halva entrépriset för alla deltagare i samband med er bokning på Artipelag. På detta sett får ni en lika prisvärd som kvalitativ upplevelse för er grupp.

Kontakta oss på event@artipelag.se för att få förslag och pris, se även mer information här.

Skulptur – Bigert & Bergström: Solar Egg
Isskulptering med Öppet Hav

Isskulptering.

Isskulptering är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin teamkänsla för deltagarna. Denna kreativa aktivitet går att genomföra året runt.

Läs mer

Penseln i handen

Med penseln i handen.

I mindre grupper och med hjälp av akrylfärger skapar ni vackra och fantasifulla tavlor med inspiration från omgivningen eller utifrån ett tema.

Läs mer

Code Break med Öppet Hav

Code Break.

30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och lås upp kniviga uppdrag! Code Break är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress.

Läs mer

Medarbetarskap med Öppet Hav

Medarbetarskap.

I dagens föränderliga värld ställs ställs högre krav på organisationen och medarbetarna. Här erbjuds gruppdynamiska övningar för att involvera, skapa tillit, öka kommunikationen och förbättra samarbetet.

Läs mer

Music Experience med Öppet Hav

Music Game.

Music Game är en lagtävling där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken. Spelet är utvecklat för att underhålla, locka fram skratt och skapa roliga samtalsämnen.

Läs mer

Artipelagkampen med RIB med Öppet Hav

RIB-transport.

RIB-transport innebär att vi åker mer eller mindre raka vägen till vald destination. Tiden varierar beroende på avstånd, väderförhållande, eventuella slussningstider m.m.

Läs mer