Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Artipelag under jul och vinter

Artipelag är en magisk plats även vintertid. Böljande, glittrande vatten är ersatt med blanka isar. Segelbåtar lämnar plats för skridskoåkare som sveper fram över Baggensfjärden. Och grönskan kläs i en vit skrud som får skogen och strandpromenaden att lysa upp.

Under december dukar vi fram ett exklusivt julbord i Artipelag restaurang med fasta sittningar och låter vår Artbox bli platsen för er som önskar ha egna julbord för dryga 100 personer och fler.

Våra lokaler står som vanligt redo för möten, konferenser, mingel och fester. Likväl kan vi vintertid erbjuda säsongsanpassade aktiviteter och transporter.

Varför inte chartra en båt till vår brygga som en aktivitet? Eller inleda med glögg i Foajén för att sedan låta er tas med på en konstvisning i en av våra utställningar?
På Artipelag finns många alternativ både för stora och små sällskap.

Varmt välkomna till Artipelag i vinter!

Klassiskt julbord i Artipelag Restaurang.

Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. I slutet av november tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott

Läs mer och boka

Saltkvarn, Artipelag.

Designade julklappar under granen.

Artipelags designbutik erbjuder vackra, funktionella, ergonomiska och hållbara produkter av högsta kvalitet i egen formgivning – perfekt som julklapp till företaget!

Läs mer

Se exempel på tidigare inspirerande event.

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event. Se hur det har sett ut på några av våra tidigare evenemang!

Se genomförda event

Artbox eventhall

Artbox Meeting.

Till grupper om 100–200 personer erbjuder vi ett prisvärt mötespaket i vår unika lokal Artbox. I paketet ingår allt ni behöver för en dagkonferens.

Läs mer

Middag och fest.

Bjud in till fest på Artipelag! Kom med båt från city och börja festen redan på akterdäck, fortsätt att mingla i vår vackra foajé och sätt er sedan vid dukade bord i vår foajé eller i Artipelag Restaurang med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden.

Läs mer