Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Artipelag Restaurang

Högst upp i huset på plan tre, med oslagbart läge ovan Baggensfjärdens glittrande vatten finner ni Artipelag Restaurang. Här kan du boka bord och uppleva det bästa av Stockholms mat och skärgård.

Med ett marint trägolv, stora panoramafönster och en öppen spis får hela matsalen en aura av lugn och harmoni. Möblemanget med bord och stolar från November-serien är speciellt framtaget för Artipelag och tänkt som en hyllning till det vackra november-ljuset.

All mat lagas från grunden av köksmästare Carl Landqvist tillsammans med Artipelags kockar. Menyn inspireras av den omgivande naturen, med betoning på säsong och närodlat. Alla desserter tillagas på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt, av chefskonditor Sara Mateus tillsammans med Artipelags konditorer och bagare.

Sommarbuffé

Från torsdag 4 juli till söndag 25 augusti serveras en härlig sommarbuffé i Artipelag Restaurang

Varje torsdag – söndag under sommaren kan man avnjuta en vällagad somrig buffé med flertalet kalla och varma rätter med naturen och Stockholms skärgård som bakgrund. All mat lagas från grunden med inspiration av den omgivande naturen och betoning på säsong och närodlat. Dessertbordet signeras av Artipelags konditorer i Bådan Café och Konditori.

Sommarbuffén serveras torsdag–söndag under hela sommaren.

Läs mer och boka bord

uppdukat bord
uppdukat bord

Bådan Café & Konditori

Bådan Café & Konditori ligger på entréplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.