Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang

Högst upp i huset på plan tre, med oslagbart läge ovan Baggensfjärdens glittrande vatten finner ni Artipelag Restaurang. Allt från matsalen med magnifikt marint trägolv, de vackra för Artipelag specialdesignade möblerna och de stora panoramafönstren andas lugn och harmoni. 

Fram till och med 12 mars, då konsthallen visar Lars Wallin – Fashion Stories, är Artipelag Restaurang öppen lördagar och söndagar kl 11.00–15.00. Ingen bordsbokning, endast drop-in. Bordsservering.

Bistro-meny 25–26 februari 2017 (lördag och söndag)

Kryddig fisk- och skaldjursgryta
Tomat, saffran, vitt vin & aioli.
225 kr

Ceasarsallad
Confiterat kycklinglår, lagrad parmesanost, körsbärstomater och krutonger.
195 kr

Klassisk Skagen
Serveras med smörstekt toast, löjrom, citron och sallad.
185 kr

Karl-Johansvampsoppa (serveras som buffé)
Cognac, grädde och vintertryffel, serveras med lantbröd och liten ostbricka.
155 kr

Wallin-bakelse
En tonkabavaroise med hallongelé, grön kardemumma och chokladpistagebrownie.
95 kr

Artipelag Restaurang har under perioden även en cafédel där det går att köpa smörgåsar, fikabröd samt kaffe och te.

Utöver lördagar och söndagar är Artipelag Restaurang stängd för säsongen. Vi har dock öppet för gruppbokningar och vid särskilda tillfällen. Vi kan bland annat erbjuda vår delikata Wallin-meny. För bokning och frågor kontakta restaurang@artipelag.se.

”Finstämd och högintressant matlagning i en miljö som öppnar sinnena.”
White Guide 2016