Hoppa till innehåll

Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang smygöppnar sin verksamhet genom att erbjuda en specialkomponerad konsertmeny med tre rätter som serveras i samband med onsdagsföreställningarna.

Konsertmenyn bokas i samband med respektive föreställning. För att boka endast middag, kontakta restaurang@artipelag.se.

Utöver onsdagsmiddagarna håller Artipelag Restaurang fortsatt stängt. Men snart hoppas vi kunna bjuda in er till ännu fler upplevelser i vår restaurang.

Högst upp i huset på plan tre, med oslagbart läge ovan Baggensfjärdens glittrande vatten finner ni Artipelag Restaurang. Allt med matsalen andas lugn och harmoni. Från det magnifikt marina trägolvet och de stora panoramafönstren, till de vackra – för Artipelag – specialdesignade möblerna.

Uppdukat klassiskt julbord

Julbord på Artipelag.

Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. Med start den 2 december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär.

Boka julbord

Julmat som take away.

Vi erbjuder vårt julbord som take away. Hämta upp på Artipelag och avnjut hemma!

Ta hem julmaten

Bådan Café & Konditori

Bådan Café & Konditori ligger på entréplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.