Smaka vår delikata mors dag-bakelse

Till mors dag har vår konditor Annie Hesselstad tagit fram en härlig bakelse för alla mödrar och dem som firar dessa.

Bakelsen består av hallonbavaroise, hallongelé, panna cotta på ängssyra samt en mazarinbotten med mandelcrisp. Den finns att köpa i Bådan för 65 kr lördag och söndag den 25 och 26 maj. Kombinera gärna med ett glas champagne för paketpriset 165 kr.

Samma dagar säljer vi även mors dag-praliner med yuzuganache och jordgubbsmarshmallow. Fyra bitar för 85 kr.

Biljetter till två konserter med Stacey Kent nu släppta

Den 4 och 5 oktober 2019 får Artipelag ett kärt återbesök av den amerikanska jazzsångerskan och världsartisten Stacey Kent och saxofonisten Jim Tomlinson.

Tillsammans med Claes Cronas fantastiska trio kommer Stacey och Jim framföra en repertoar av låtar som visar på duons hela bredd av färdigheter och som ger en fingervisning om varför deras lyssnarskara bara fortsätter växa.

Läs mer och boka biljetter >>

Biljetterna till årets sommarkonserter nu släppta

Sommaren 2019 genomsyras av jazz och soul! Lyssna till ljuva toner i samklang med utsökt mat i form av en buffé som serveras före konserterna. Under fem sommarkvällar träffar vi några av Sveriges absolut främsta sångare och musiker.

Årets artister är Jojje Wadenius (13 juli), Jonas Kullhammar & Claes Jansson (26 juli), Sinne Eeg (3 augusti), Rigmor Gustafsson (10 augusti) och Eric Gadd (17 augusti).

Läs mer och boka biljetter >>

Utställning med Sara Nielsen Bonde

Mellan den 26 april och 16 juni ställer Artipelag ut 2019 års mottagare av Fredrik Roos stipendium. Årets stipendiat är konstnären Sara Nielsen Bonde från Danmark.

Utställningen pågår både innan- och utanför Artipelags sjöentré.

Läs mer >>

Nu även öppet på måndagar

Med start denna vecka är Artipelag även öppet på måndagar. Det betyder att Artipelag kan besökas veckans alla dagar!

Vi utökar även trafiken med våra direktbussar så att även de är tillgängliga måndag till och med söndag. Lördagen den 4 maj startar även båttrafiken hit med Strömma Kanalbolaget.

Två för priset av en på vardagar

Vardagar fram till och med fredagen den 26 april gäller två för priset av en till Margiela, åren med Hermès.

Ta chansen att tillsammans med släkt eller vänner se den uppskattade modeutställningen Margiela, åren med Hermès som avslutas den 28 april. Vardagar går två vuxna in för halva priset, det vill säga endast 185 kr.

Förbeställ semlor till Fettisdagen

Var förutseende och förbeställ dina semlor till Fettisdagen tisdagen den 5 mars.

Sista beställning inför Fettisdagen är måndagen den 4 mars kl 12.00. För att beställa så maila till restaurang@artipelag.se och ange ditt namn, antal och storlek, telefonnummer och vilken tid du ämnar hämta dem (vi har öppet kl 11-17).

Läs mer om våra semlor här >>

Alla hjärtans dag-bakelse

Givetvis har vi likt tidigare år tagit fram en särskild bakelse till Alla hjärtans dag som går att avnjuta i Bådan Café & Konditori fram till söndagen den 17 februari 2019.

I år är Alla hjärtans dag-bakelsen en tartelette med hasselnöt, hasselnötscrisp, passionskräm, crémeux på Valrhona Azélia och passionsfruktsmaräng (65 kr). Vi har även uppdaterat vår vaniljbavaroise med hallonkompott, en botten av brynt smörkaka och mandel, samt hallonglaze (55 kr).

Missa inte heller våra uppskattade semlor.