Utställningsbakelse Margiela – Åren med Hermès

Bådan Café & Konditori

Bådan Café & Konditori ligger på plan två, vid stora entrén, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.  Här skapar Artipelags konditorchef Annie Hesselstad, tillsammans med sina konditorer och bagare, alla sötsaker och bröd helt från grunden på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt.

Med inspiration från omgivningar och naturen, med betoning på säsong och närodlat, varvas klassiska bakverk med moderna kreationer.

Du kan njuta av nybakade bullar, matiga sallader, mättande mackor, dagens mustiga soppa med surdegsbröd från bageriet, eller varför inte prova Artipelags utställningsbakelse? Ett unikt bakverk speciellt framtaget i linje med den pågående utställningen. Och på helger och helgdagar erbjuder vi alla barn en uppskattad plättbuffé.

Får du inte nog av allt det goda så går det alldeles utmärkt att köpa med både bullar och bröd hem till fikat, bakelser till helgens middag, eller kanske en tårta till kalaset?

Kontakta oss gärna via restaurang@artipelag.se.

Varmt välkomna till Bådan Café & Konditori!

Annie Hesselstad,

Konditorchef med personal

Praktisk information

Gott om sittplatser finns och sommartid är en stor uteservering öppen.

Vi serverar veganversioner samt gluten- och laktosfria alternativ. Fråga vår personal så hjälper de dig.

Efter kl 16.00 serveras endast matiga smörgåsar och bakverk i Bådan Café & Konditori.
Se öppettider >>

Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISA, Mastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?