Featured Video Play Icon

Bådan Café & Konditori

Artipelag är för närvarande stängt inomhus p.g.a. coronaviruset. Utecafé öppet lördagar och söndagar kl 12–15. Take away för upphämtning på fredagar och lördagar. Läs mer om hur corona påverkar Artipelag här >>

Bådan Café & Konditori ligger på entréplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren. Här serverar vi varma och kalla maträtter, sallader, soppa, smörgåsar, fika och lyxiga bakelser.

Alla sötsaker och bröd skapas från grunden, på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt, av chefskonditor Annie Hesselstad tillsammans med Artipelags konditorer och bagare. Här varvas klassiska bakverk och bröd med mer moderna kreationer.

Den mättande maten tas fram av kökschef Patrik Gullmarsvik med personal. Både konditori och kök inspireras av den omgivande naturen, med betoning på säsong och närodlat.

Får du inte nog av allt det goda så går det alldeles utmärkt att köpa med både bullar och bröd hem till fikat, bakelser till helgens middag, eller kanske en tårta till kalaset?

Kontakta oss gärna via restaurang@artipelag.se.

Varmt välkomna till Bådan Café & Konditori!

Nyheter
Praktisk information

Gott om sittplatser finns på uteserveringen som redan öppnat för säsongen 2020. Vi serverar veganska-, gluten- och laktosfria alternativ. Fråga vår personal så hjälper de dig. Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISAMastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?