Featured Video Play Icon

Bådan Café & Konditori

Vänligen notera att Artipelag är stängt för allmänheten måndagen den 2 mars.

Bådan Café & Konditori ligger på entrénplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren. Här skapar Artipelags chefskonditor Annie Hesselstad, tillsammans med sina konditorer och bagare, alla sötsaker och bröd helt från grunden på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt.

Med inspiration från omgivningar och naturen, med betoning på säsong och närodlat, varvas klassiska bakverk med moderna kreationer.

Du kan njuta av nybakade bullar, matiga sallader, mättande mackor, dagens mustiga soppa med surdegsbröd från bageriet, eller varför inte prova Artipelags utställningsbakelse? Ett unikt bakverk speciellt framtaget i linje med den pågående utställningen. Och på helger och helgdagar erbjuder vi alla barn en uppskattad plättbuffé.

Får du inte nog av allt det goda så går det alldeles utmärkt att köpa med både bullar och bröd hem till fikat, bakelser till helgens middag, eller kanske en tårta till kalaset?

Kontakta oss gärna via restaurang@artipelag.se.

Varmt välkomna till Bådan Café & Konditori!

Nyheter
Praktisk information

Gott om sittplatser finns och sommartid är en stor uteservering öppen. Vi serverar veganska-, gluten- och laktosfria alternativ. Fråga vår personal så hjälper de dig. Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISAMastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?