Hoppa till innehåll

Bådan Café & Konditori

Bådan Café & Konditori ligger på entréplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.

Här finns under vår, sommar och höst en stor uteservering med eftermiddagssol och vacker utsikt över Baggensfjärden. Inomhus finns gott om sittplatser och många fönsterbord.

Alla sötsaker och bröd skapas från grunden, på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt, av chefskonditor Annie Hesselstad tillsammans med Artipelags konditorer och bagare. Här varvas klassiska bakverk och bröd med mer moderna kreationer.

Den mättande maten tas fram av kökschef Patrik Gullmarsvik med personal. Både konditori och kök inspireras av den omgivande naturen, med betoning på säsong och närodlat.

Varmt välkomna till Bådan Café & Konditori!

Sommarmeny 2022

Klassiker med en twist.

Annie Hesselstad är Artipelags chefskonditor. I hennes efterrätter och bakverk möts ”tantfika” och fransk elegans.

Läs mer

Utställningsbakelse.

Anselm Kiefers utställning har fått en utställningsbakelse med vaniljbavaroise, björnbärskompott, citronglaze och ängssyrepannacotta på en havrebotten.

Mer om utställningsbakelsen

Jubileumsbakelse.

Artipelag firar vår tionde sommar med smultron och filmjölksmousse. Jubileumsbakelsen finns att köpa i Bådan Café & Konditori och kostar 65 kr.

Praktisk information

Artipelag Restaurang

Högst upp i huset på plan tre, med oslagbart läge ovan Baggensfjärdens glittrande vatten finner ni Artipelag Restaurang. Allt med matsalen andas lugn och harmoni. Från det magnifikt marina trägolvet och de stora panoramafönstren, till de vackra och specialdesignade möblerna.