Lediga tjänster och praktikplatser

Ta chansen att jobba eller göra praktik på vad som kan vara Stockholms vackraste arbetsplats!

Lediga tjänster

Vi söker personal till Artipelag Restaurang och Bådan Café & Konditori. Båda har servering inne samt ute om sommaren och en fin utsikt över Baggensfjärden.

Bådan Café & Konditori serverar bakverk och bröd av högsta kvalitet, där allt är skapat helt från grunden med inspiration av naturen och rådande säsong. Sallader, matiga mackor och lättare lunchrätter finns också på menyn.

Artipelag Restaurang serverar varje dag en populär buffé från ett öppet kök där kockarna guidar gästerna genom det delikata utbudet. På helgerna erbjuds även ett stort utbud av goda desserter.

Serveringspersonal

Personer som älskar att ge service, har minst tre års erfarenhet av à la carte-restauranger och ett stort intresse för mat och dryck. Liksom vana att med både stil och finess jobba i ett högt tempo.

Kockar

Personer som älskar matlagning, är noggranna och flexibla och har minst tre års erfarenhet från att i ett högt tempo arbeta på à la carte-restaurang.

Cafépersonal

Du ska ha stor social kompetens, vara självgående och kan ta ansvar för att hålla ordning och ha ett öga för detaljer. Ett stort plus är tidigare erfarenhet av arbete  på café eller liknande. Att du har fyllt 16 år är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Lön enligt överenskommelse. Skicka din ansökan till jobb@artipelag.se.

Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, nordisk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag blev stolt vinnare av Stora Turismpriset 2017.

Praktikplatser

Konst

För intresse att göra praktik på konstavdelningen under hösten 2020, vänligen skicka ansökan senast den 30 maj 2020 till jobb@artipelag.se. Ange ”Praktik konstavdelningen” i ämnesraden.

Marknad

För intresse att göra praktik på avdelningen Marknad, varmt välkommen med din ansökan till gustav.idhammar@artipelag.se. Ange ”Praktik Marknad” i ämnesraden.

Vi ser gärna att du som söker genomgår en relevant utbildning inom marknadsföring, IT och/eller sociala medier.

Möten & Event

Avdelningen har för tillfället inte möjlighet att ta emot praktikanter.

Generella frågor kring att jobba på Artipelag, samt spontanansökningar, kan skickas till monica.lilja@artipelag.se.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?