Lediga tjänster och praktikplatser

Generella frågor kring att jobba på Artipelag, samt spontanansökningar, kan skickas till monica.lilja@artipelag.se.

Vi söker kontinuerligt kvalificerad serveringspersonal på både deltid och heltid. Intresserade kan maila jobb@artipelag.se.

Lediga tjänster

Kockar

Artipelags kök söker förstärkning under sommarens högsäsong.

Restaurangverksamheten innefattar Artipelag Restaurang med sin välrenommerade buffé, Bådan Café & Konditori samt Möten & Event.

Kravbilden är varierande beroende på tjänst, för tillsvidareanställning är tre års yrkesvana eller mer ett krav, för allmän visstid (säsong) samt extra ser vi att du har en utbildning eller pågående utbildning på restaurangskola.

Tillsvidareanställning, allmän visstid mellan maj till september samt extra.

Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Skicka din ansökan till jobb@artipelag.se.

Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, nordisk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag blev stolt vinnare av Stora Turismpriset 2017.

Praktikplatser

Konst

För intresse att göra praktik på konstavdelningen under hösten 2019, vänligen skicka ansökan senast den 31 maj 2019 till jobb@artipelag.se. Ange ”Praktik konstavdelningen” i ämnesraden.

Marknad

För intresse att göra praktik på avdelningen Marknad, varmt välkommen med din ansökan till gustav.idhammar@artipelag.se. Ange ”Praktik Marknad” i ämnesraden.

Vi ser gärna att du som söker har en relevant utbildning inom marknadsföring, IT och/eller sociala medier.

Möten & Event

För intresse att göra praktik på avdelningen Möten & Event, varmt välkommen med din ansökan till maria.fogelstrom@artipelag.se. Ange ”Praktik Möten & Event” i ämnesraden.

Vi ser gärna att du som söker har en relevant utbildning inom projektledning, koordinering eller sälj med fokus på mötes- och eventbranschen.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?