Hoppa till innehåll

Lediga tjänster och praktikplatser

Ta chansen att jobba eller göra praktik på vad som kan vara Sveriges vackraste arbetsplats. Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, nordisk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön.

Foto från event med folk som minglar i foajén
Test

Ledig tjänst: Sälj och projektledning till möten och event

Artipelag öppnar inom kort återigen upp sina fantastiska möjligheter för möten och event. Vi söker därför nu dig som önskar vara med på resan genom att arbeta med sälj, bokning och projektledning på avdelningen för just möten och event.

I denna tjänst får du möjligheten att vara med och sätta grunden för avdelningen och därmed påverka arbetssätt och väg framåt. Allt för att Artipelag åter ska ta plats bland Sveriges absoluta toppskikt av möten- och eventdestinationer.

Läs mer om tjänsten >>

Jobba i våra restauranger

Just nu söker vi inte personal till våra serveringar, men behov kan snabbt uppstå.

Artipelag Restaurang ligger högst upp i byggnaden och har sittplatser både inom- och utomhus. På entréplan finns serveringen Bådan Café & Konditori, som även den har en stor uteterrass.

Vill du lämna in en spontanansökan så kontakta jobb@artipelag.se.

Foto av dukning i Artipelag Restaurang

Praktikplatser

Konst
Vid intresse av att göra praktik på konstavdelningen, varmt välkommen med din ansökan till iselin.page@artipelag.se och frida.andersson@artipelag.se. Ange ”Praktik konst” i ämnesraden.

Vi ser gärna att du som söker genomgår en relevant utbildning inom konst- eller kulturområdet.

Marknad
Vid intresse av att göra praktik på avdelningen Marknad, varmt välkommen med din ansökan till gustav.idhammar@artipelag.se. Ange ”Praktik marknad” i ämnesraden.

Vi ser gärna att du som söker genomgår en relevant utbildning inom marknadsföring, IT och/eller sociala medier.

Frågor

Generella frågor kring att jobba på Artipelag, samt spontanansökningar, kan skickas till jobb@artipelag.se.