Featured Video Play Icon

Möten och event i unik skärgårdsmiljö

Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar.

Kontakta oss för att få reda på hur du på bästa sätt kan kombinera ditt möte eller event med en konstnärlig upplevelse och måltider av högsta kvalitet. Läs mer om vår verksamhet nedan och via menyn till höger.

Varmt välkomna till Artipelag!

Lokalöversikt

Vår lokalöversikt som PDF >>

"Det blev verkligen superlyckat, vi har fått så fin respons och majoriteten av gästerna hade inte varit på Artipelag innan och blev helt förtrollade!"

– Susanne Tirziu Matschiner, vikarierande PR & Communications Manager, GANT Sweden

"Vi har haft ett antal möten och konferenser på Artipelag och det har varit mycket lyckat varje gång. Byggnaden, läget och rummen är fantastiska. En vacker och enastående miljö där det är lätt att koppla av och bli inspirerad. God mat och ett väldigt trevligt bemötande betyder mycket för helheten."

– Peter Osbeck, Senior Ride Manager, Parks and Resorts Scandinavia

”Det finns en sorts sinnlighet över det här huset – en enkelhet som har en avstressande inverkan på våra besökare.”

– Arrangör för lanseringen av nya Volvo XC90

”Jag vill tacka så mycket för en fantastisk konferens hos er. Så god mat, så trevligt bemötande, så proffsig personal, så vackert, så fin utställning, så mycket fixande – allt var på topp! Jag har varit på många konferensställen under de drygt 20 år jag har jobbat som chef, och sällan har jag upplevt något så bra. En eloge till er alla!”

– Chefredaktör på en av Sveriges största tidskrifter