Flygfoto

Möten & event i unik skärgårdsmiljö

Vi hjälper dig att arrangera möten och event där även platsen blir en minnesvärd upplevelse i sig. Vi erbjuder restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar vi gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar.

Kontakta oss för att få reda på hur du på bästa sätt kan kombinera ditt möte eller event med en konstnärlig upplevelse och måltider av högsta kvalitet. Läs mer om vår verksamhet nedan och via menyn till höger.

Nyhet: Gyllene Hjulet-galan till Artipelag

Den 27 april genomförs för tjugonde gången Sponsrings- och eventföreningens branschgala Gyllene Hjulet. Här prisas de bästa svenska projekten inom sponsring och event och kategorierna inkluderar bland annat ”Årets bästa sponsring”, ”Årets nytänkande” och ”Årets samhällsengagemang”. Totalt cirka 500 deltagare väntas till Artipelag.

Läs mer >>

Paketerbjudande: Morandi / de Waal-utställning och exklusiv middag

Med start den 7 april presenterar Artipelag en utställning med den brittiske författaren och konstkeramikern Edmund de Waal samt den kultförklarade italienske målaren Giorgio Morandi. Företag och grupper kan boka ett utställningspaket som innehåller transport tur och retur, välkomstdrink, en introduktion av utställningen, entré till konsthallen, trerättersmenyn samt dryckespaketet.

Läs mer >>

Konferenspaket: Artbox Meeting

Ett skräddat mötespaket för grupper om 100–200 deltagare. Lokal är vår rymliga och luftiga Artbox med en yta på 1 200 kvadratmeter. Transport till och från Artipelag ingår i priset.

Läs mer >>

Boka möten med fri transport!

Erbjudande! När ni bokar och bekräftar möten så ingår fri transport tur och retur Stockholm city. Erbjudandet gäller alla typer av möten, undantaget skräddarsydda möten i Artipelag Artbox.

Kontakta oss >>

"Det blev verkligen superlyckat, vi har fått så fin respons och majoriteten av gästerna hade inte varit på Artipelag innan och blev helt förtrollade!"

– Susanne Tirziu Matschiner, vikarierande PR & Communications Manager, GANT Sweden

"Vi har haft ett antal möten och konferenser på Artipelag och det har varit mycket lyckat varje gång. Byggnaden, läget och rummen är fantastiska. En vacker och enastående miljö där det är lätt att koppla av och bli inspirerad. God mat och ett väldigt trevligt bemötande betyder mycket för helheten."

– Peter Osbeck, Senior Ride Manager, Parks and Resorts Scandinavia

”Det finns en sorts sinnlighet över det här huset – en enkelhet som har en avstressande inverkan på våra besökare.”

– Arrangör för lanseringen av nya Volvo XC90

Kontakta oss idag!

event@artipelag.se
08-570 130 60

Gör en bokningsförfrågan

Vill du komma i kontakt med en enskild medarbetare?
Kontaktuppgifter till alla på Möten & Event finns här >>

Vill du ha nyhetsbrev från Artipelag Möten & Event? Anmäl dig här!