Hoppa till innehåll

Möten & Event

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar och event. Öppna ytor, stora fönster och byggnadens sätt att smälta samman design med natur gör oss till en utmärkt plats för människor att komma samman.

På grund av corona är en stor del av den här verksamheten fortfarande stängd, men vi hoppas kunna erbjuda Artipelag som mötesplats för fester och event snart igen.

Öppet för bokning!

Location för foto och film

Artipelag är en av Stockholms populäraste platser för fotografering och filminspelning. Skogen och vattnet i kombination med Artipelags prisbelönta arkitektur är en utmärkt inramning för företag och organisationer som vill kommunicera stil och elegans.

Verksamheter vi snart hoppas kunna öppna

Tillfälligt stängt

Bröllop.

Skapa er unika bröllopsmiddag och fest. Vi har fantastiska lokaler att erbjuda och hjälper er gärna med den viktigaste dagen i ert liv.

Tillfälligt stängt

Middag & Fest.

Storslaget mingel i foajén, underhållning i Artbox eller avskalad middag i restaurangen? Hos oss får du en oförglömlig kväll.

Tillfälligt stängt

Dagkonferens.

Artipelag är en plats som öppnar upp sinnena för nya idéer. Byt arbetsplats för en dag och få ny inspiration och energi.