Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar, dagkonferenser och event.

Bara en kort resa från Stockholms city når du Artipelag, med buss, bil eller båt.
Här finner du lugnet och inspiration för ert möte, konferens eller event. Eller kanske "bara" för middag med skärgården utanför fönstret, eller ja ni kanske till och med äter ute på en av terrasserna.

Litet till stort

Artipelag passar lika bra för den mindre dagkonferensen som för ett riktigt stort event. Här finns våra små paviljonger med egen inglasad uteplats med utsikt mot Baggensfjärden, perfekta för det mindre mötet. Eller varför inte boka det vackra Artistrummet med egen ingång, uteplats och panoramafönster ut mot vattnet och bryggorna när ni är upp till 100 personer.

Artboxen däremot, den passar för er som är från 100 personer upp till 1 100 personer, har behov för en eventlokal utan begränsningar men ändå vill ha Artipelags storslagna arkitektur och vackra läge nära Stockholm.

Aktivitet i samband med er konferens? Självfallet slår vi ett slag för att kombinera en konstupplevelse i samband med någon av våra utställningar, med eller utan guide.

Oavsett får du alltid uppleva Stockholms skärgård, se våra konstverk från vår samling och unik arkitektur i samklang med omgivande natur.

Du når oss via event@artipelag.se alternativt via 08-570 130 60 under helgfria vardagar.

Konstupplevelsen Imagine Van Gogh som er nästa företagsaktivitet?

Den 29 juni öppnar den nya konstupplevelsen Imagine Van Gogh i Artipelags Artbox. I denna djupdykning av Vincent van Goghs universum tas ramarna bort och låter betraktaren upptäcka verken på ett helt nytt sätt, i en audiovisuell, immersiv upplevelse.

Varför inte dela denna upplevelse med kollegorna? En perfekt aktivitet att kombinera med en dagkonferens, middag, After Work eller annat slags event på Artipelag.

kontakta oss på event@artipelag.se så berättar vi mer och ger en offert.

Artbox Meeting – Erbjudande för möten med 100–200 personer

Till grupper om 100-200 deltagare erbjuder vi ett prisvärt mötespaket i vår unika lokal Artbox.
I mötespaketet ingår allt ni behöver för en dagkonferens.

Kombinera er konferens med en utställning

På Artipelag kan du och dina kollegor alltid låta pågående utställning bli en inspirerande företagsaktivitet, speciellt med hjälp av en av våra konstvärdar.

Att boka en privat konstvisning för ditt sällskap eller företag med någon av våra kunniga värdar ger ofta ett stort mervärde för dina kollegor! Det går lika bra att ha som enskild aktivitet som att kombinera med middag och/eller konferens.

Obs! Ni får halva priset på entrépriset när ni kombinerar utställningen med en konferens eller event.

Artbox Meeting – Erbjudande för möten med 100–200 personer

Till grupper om 100-200 deltagare erbjuder vi ett prisvärt mötespaket i vår unika lokal Artbox.
I mötespaketet ingår allt ni behöver för en dagkonferens.

Våra lokaler

Eventlokal, möteslokal, konferenslokal, festlokal, lokal för…ja, vad är ditt behov?

Oavsett vad du vill kalla den lokal du är ute efter så har vi allt för det riktigt stora eventet, symposiet eller festen ner till det lilla mötet för er som bara är två.

Klicka vidare för att ta del av vårt utbud, så hjälps vi sedan åt  att välja rätt alternativ för just er.

Svenska Möten

Utvalda av Svenska Möten 

Att Artipelag är utvalt av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Vad är det som klassificeras?

 • Möten/konferensfaciliteterna
  Genomgång av utrustningen och den tekniska standarden i mötesrummen, ventilationen, belysningen och övrig konferensservice.
 • Gästservicen
  Vilket serviceutbud får gästerna ta del av samt lokalernas utrustning och tekniska standard.
 • Restaurangen
  Måltider för grupper, vilka speciella kunskapsområden har man inom mat och dryck samt att man använder av rätt leverantörer.
 • Kvalitetsarbetet
  Genomgång av anläggningens kvalitets- och förbättringsarbete.
 • Säkerhetsarbetet
  Svenska Mötens säkerhetsklassificering – ett säkerhetsarbete som genomförs och  kontrolleras varje år.
 • Hemsidan
  Är informationen tillräcklig och finns alla funktioner som krävs?
 • Entrén, receptionen och gästkontakterna
  Genomgång av anläggningens allmänna ytor.

Exempel på vårt utbud

Paviljong förberedd för konferens

Dagkonferens.

Artipelag är en plats som öppnar upp sinnena för nya idéer. Byt arbetsplats för en dag och få ny inspiration och energi från Artipelags unika miljö och möjligheter.

Läs mer

Middag och fest.

Storslaget mingel i foajén, underhållning i Artbox eller avskalad middag i restaurangen? Hos oss får du en oförglömlig kväll.

Läs mer

Dekorationer vid Roca Productions evenemang 2019

Genomförda event.

Här kan du se ett urval av tidigare genomförda möten, fester och konferenser här på Artipelag.

Läs mer

Aktiviteter.

Kombinera gärna vistelsen på Artipelag med skräddarsydda aktiviteter i samband med eventet eller konferensen. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser som förhöjer mötet både på ett professionellt och kulturellt plan.

Läs mer

Transport.

Artipelags helhetsupplevelse kan starta redan med transporten. Ta exempelvis båten som färdas genom Skurusundet och den trånga passagen vid Baggensstäket.

Läs mer

Installationsvy av serien Wunder. Foto: Jean-Baptiste Béranger.

Konstvisning av pågående utställning i vår fantastiska konsthall - en givande företagsaktivitet.

Varför inte kombinera er dagkonferens på Artipelag med en guidad visning av en av våra utställningar? Att boka en privat konstvisning för ditt sällskap eller företag med någon av våra kunniga värdar ger ofta ett stort mervärde för dina kollegor! Det går lika bra att ha som enskild aktivitet som att kombinera med middag och/eller konferens.

Guidade visningar

Minnesstund på Artipelag.

Vi hjälper med arrangemanget av er minnesstund så att ni kan minnas och umgås i en rofylld miljö tillsammans med nära och kära. Artipelag erbjuder vackra ljusa lokaler, en magnifik utsikt över Baggensfjärden med närhet till skog och promenadstråk samt god och vällagad mat från det egna köket.

Läs mer om minnesstund