Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Middag och fest

Bjud in till fest på Artipelag!

Artipelag är perfekt för middag och fest när ni söker efter en unik miljö, där arkitektur, natur, konst och inte minst, högkvalitativ mat och dryck är viktigt.

Kom till exempel med båt från city och börja tillställningen redan på akterdäck, fortsätt att mingla på en av våra terrasser eller inomhus medan ni njuter av skärgård och natur.

Sätt er sedan vid dukade bord i vår foajé eller i Artipelag Restaurang med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden.

Är ni ett mindre sällskap? Njut då av en festmåltid i någon av våra vackra ljuddämpade paviljonger med egen inglasad uteplats, fortfarande med utsikt över skärgården.

Vad du än väljer gör vi vårt yttersta för att middagen eller festen blir oförglömlig.

Sommarfest

Inled eller avsluta sommaren på ett uppmuntrande sätt med en kickoff, sommarfest eller företagsevent i Stockholms skärgård.

Scen och publik vid Roca Productions evenemang 2019

Genomförda event.

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event. Se hur det har sett ut på några av våra tidigare evenemang!

Läs mer

Artipelags olika lokaler.

Vilket möte du än planerar lägger vi alltid stor vikt vid att erbjuda den bästa lokalen för ditt behov. I vår anläggning ryms allt från vår stora Artbox till mindre, personliga paviljonger och rum.

Läs mer om våra lokaler