Middag och fest

Bjud in till fest på Artipelag! Kom med båt från city och börja festen redan på akterdäck, fortsätt att mingla i vår vackra foajé och sätt er sedan vid dukade bord i vår foajé eller i Artipelag Restaurang med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden. Eller njut en festmåltid för det mindre sällskapet i några av våra vackra paviljonger. Vad du än väljer gör vi vårt yttersta för att middagen eller festen blir oförglömlig.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden och förslag på mat och dryck för er middag eller fest.

Se våra menyer här

Julfest

Artipelag är en magisk plats även vintertid. Under december dukar vi fram ett dignande julbord och i vår Artbox är det under samma månad varje år en julföreställning. Våra lokaler står som vanligt redo för möten, konferenser, mingel och fester. Likväl kan vi vintertid erbjuda säsongsanpassade aktiviteter och transporter.

Läs mer >>

Sommarfest

Avsluta en intensiv vår 2018 med att samla kollegorna till en sommarfest och inled eller avsluta semestersäsongen på ett uppmuntrande sätt med en kick-off, fest eller företagsevent i Stockholms skärgård. Artipelag kan erbjuda böljande vatten, vacker skärgårdsnatur liksom välsmakande luncher och middagar såväl utom- som inomhus.

Läs mer >>