Workshop för barn och vuxna

Våra kreativa och inspirerande workshops för utställningen Morandi / Edmund de Waal väcker ett intresse att uppleva konsten och utställningen på ett helt nytt sätt och riktar sig både till barn och vuxna under hela sommaren.

Läs mer >>

Söndagar med Tillitsverket

Under sensommaren och hösten flyttar Tillitsverket in sin verksamhet på Artipelag. Varje tillfälle har ett tema inom lek och skapande, utifrån olika infallsvinklar. Varje datum erbjuds två pass: ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

Läs mer >>

Artipelag App

Artipelags app för stora och små – här hittar du audioguider och fördjupning till konstutställningarna såväl som videoguider för barnen. Vår app är en guldgruva för konstälskare! Finns att ladda ned gratis på App Store eller Google Play. Sök på Artipelag.

Tipspromenad

Följ med oss ut i den idylliska skärgårdsnaturen och svara på roliga frågor. Häfte och lånepenna hämtar du i informationsdisken, facit med de rätta svaren finns sedan på Björns golv på plan tre. En perfekt sysselsättning för hela familjen!

Naturen

Hos oss på Artipelag är vi stolta över vår största och mest magnifika aktivitet – naturen! Här finns alltid något att göra, året om. På sommaren kan man studera den febrila aktiviteten i myrstackarna, gå på strandpromenaden eller sitta på klipporna och äta vår hemgjorda glass vid den glittrande Baggensfjärden. På hösten är det fint att beundra träden som skiftar färg, eller häpnas över den stjärnklara himlen från takterrassen där vi byggt en labyrint.

På vintern är det fantastiskt att njuta av den vidunderliga vita utsikten med snötäckta träd och frostig fjärd från någon av våra restauranger, invid en sprakande brasa, eller gå på upptäcksfärd på naturstigarna. På våren är det rofyllt att njuta av årets första blommor och den vackra fågelsången. Inget slår skärgårdsnaturen!

Scen

På Artipelag erbjuder vi upplevelser från Cirkus Cirkör till opera.

Klicka här för att läsa mer om aktuella evenemang!