Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Möteserbjudande – Nobelbakelse som mötesfika

Möten & Event
17 januari – 30 april 2024
Annie Hesselstad, Artipelags chefskonditor tillika 2023 års Nobelkonditor. Foto: Dan Lepp

Artipelags chefskonditor Annie Hesselstad, Nobelkonditor år 2022 samt 2023 har nu lanserat 2023 års Nobelbakelse, inspirerad av hennes Nobeldessert.

Nu har du möjlighet att njuta av den nya Nobelbakelsen, utan extra tillägg, vid bokning av möten och event. Detta gäller bokningar som sker under januari – april 2024, för bokningar upp till 200 deltagare.

Vid bokning anger du att du önskar utnyttja erbjudandet att byta ut det vanliga eftermiddagsfikat mot Nobelbakelsen.

Nobelbakelsen består av creme fraiche-mousse, lingonkompott smaksatt med tjärsirap, lingonsmörkola, browniebotten, lingonglaze samt lingonmaränger.

Lite kuriosa

Tjärsirap: tjära utvunnen ur kåda från tall, bränns och kokas ner till sirap med socker.
Bakelsen är gjord på choklad från Malmö Chokladfabrik, Sambirano 70% 

Innehåller: laktos, ägg, gelatin