Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Nobelbakelse som mötesfika

Möteserbjudande
17 januari – 31 maj 2024

Artipelags chefskonditor Annie Hesselstad, Nobelkonditor år 2022 samt 2023 har nu lanserat 2023 års Nobelbakelse, inspirerad av desserten som serverades på den senaste Nobelbanketten.

2023 års Nobelbakelse

Om erbjudandet

Nu finns möjligheten att njuta av den nya Nobelbakelsen, utan extra tillägg, vid bokning av möten och event. Detta gäller bokningar som sker under januari – maj 2024, för bokningar upp till 200 deltagare.

Vid bokning anger du att du önskar byta ut ordinarie eftermiddagsfika mot Nobelbakelsen.

Nobelbakelsen består av creme fraiche-mousse, lingonkompott smaksatt med tjärsirap, lingonsmörkola, browniebotten, lingonglaze samt lingonmaränger.

Ytterligare information

  • Bakelsen innehåller tjärsirap från Högtorp Gård som består av utvunnen kåda från tall som bränts och kokats ner till sirap med socker.
  • Chokladen som använts i bakelsen kommer från Malmö Chokladfabrik, Sambirano 70% 
  • Bakelsen innehåller laktos, ägg och gelatin