Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Höstlovsverkstad

Rita, måla & inspireras av solrosor
29 oktober – 3 november 2024

Under höstlovet välkomnar Artipelag alla barn och familjer till en kreativ höstlovsverkstad där solrosen står i centrum. I museets inspirerande miljö kan du låta fantasin flöda, samtidigt som du får pröva på att rita och måla med färgpennor och vattenfärg. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, erbjuder denna höstlovsverkstad en perfekt möjlighet att utforska din konstnärliga ådra.

Två målningar av solrosor, en palett med vattenfärger och några glas med vatten färgat av vattenfärgen.

Information

Höstlovsverkstaden har fri entré och ingen förhandsbokning krävs.

Tisdag 29 oktober–söndag 3 november, kl. 11:00–17:00

Lunchstängt kl. 12:30–13:30

Under höstlovsverkstaden gäller drop-in, kom när det passar er. Om det skulle vara fullt när ni anländer, är ni varmt välkomna att komma tillbaka vid ett senare tillfälle.

 

Studion på plan 1

Om höstlovsverkstaden

Från tisdag till söndag under höstlovet är Artipelags höstlovsverkstad öppen för alla barn. I verkstaden finns allt material du behöver för att skapa fritt: vattenfärg, penslar, papper, paletter, blyertspennor, suddgummi och annat tillbehör för att underlätta ditt skapande. Välkomna till en inspirerande och färgfylld stund på Artipelag!

Kombinera gärna höstlovsverkstaden med en barnvisning av Artipelags aktuella utställning I Follow the Sun – Solrosor i konsten 1889–2024. Under höstlovet håller vi barnvisningar dagligen kl. 11:30 i konsthallen. Visningen ingår i entrépriset, barn (0–17 år) har fri entré.

Bilder