Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. Med start den 2 december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott.
Klassiskt, hantverk och lokalproducerat är ledorden för Artipelags julbord. Julmaten görs från grunden eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in. Den söta avslutningen dukas upp av vårt prisbelönta bageri och konditori.
Vår kökschef Patrik Gullmarsvik lämnar inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj. Chefskonditor Annie Hesselstad står för det dignande dessertbordet och sommelier Tim Good kompletterar med passande drycker såsom vår egen julmust samt hemkryddad snaps och lokalt producerat öl.
Praktisk information
Julbord serveras 2–5, 9–12 och 16–19 december 2021.
Sittning kl 11.30–17.00 med sista bokningsbara tid kl 15.00.
795 kr per person
Vegan: 595 kr per person
4–12 år: 275 kr per person
0–3 år: Gratis
Det finns flera vegetariska och veganska alternativ som dukas upp på vårt julbord.
Har du mer specifika frågor, vänligen kontakta restaurang@artipelag.se.
Du kan alltid fråga oss om innehållet i maten. Mejla dina frågor till restaurang@artipelag.se.