Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Klassiskt julbord

på Artipelag Restaurang
23 november 2023 – 22 december 2023
Ett uppdukat julbord med varma och kalla rätter samt julgodis

Dagar, tider och priser

Dagar
Torsdag till söndag den 23 - 26 nov, 30 nov - 3 dec, 7 - 10 dec, 14 - 17 dec och 21 - 22 dec 2023. Julbord med julkonserten I Vintertid på lördagar och söndagar i december.
Tider
Torsdag till lördag kl 12.00-14.30, kl 15.00-17.30 och kl 18.00-20.30
Söndagar kl 12.00-14.30 och 15.00 - 17.30
Priser
845 kr per person inkl kaffe, te och alkoholfri glögg

0–3 år gratis, 4–12 år 295 kr
Bokning
Förbokning rekommenderas starkt då vi ej kan garantera platser för drop in-gäster.
Större grupper bokar via mail till restaurang@artipelag.se. Annars rekommenderar vi bokning online via boka-knappen.

Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. I slutet av november tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott.

Klassiskt, hantverk och lokalproducerat är ledorden för Artipelags julbord. Julmaten görs från grunden på Artipelag eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in. Den söta avslutningen dukas upp av vårt prisbelönta bageri och konditori.

Vår Kökschef Patrik Gullmarsvik lämnar inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj. Chefskonditor Annie Hesselstad , tillika 2022 års Nobelkonditor, står för det delikata dessertbordet. Vi kompletterar med passande drycker såsom lokalt producerat öl och äppelmust, snaps, utvalda viner och flertalet alkoholfria alternativ.

Lördagar och söndagar i december kombineras de sista sittningarna med julkonserten I Vintertid med Emmi Christensson, Anders Berglund och Christian Svarfar. Läs mer här.

Ett uppdukat julbord med tända ljus
En värmande brasa och ett dukat bord
Foto vintertid av ett verk i utställningen ”Skulptur i natur”
Skulptur i natur

Julkonsert – I Vintertid

Välkomna att njuta av julens allra vackraste musik i vår foajé framförd av sopranen Emmi Christensson, violinisten Christian Svarfvar och dirigenten Anders Berglund.

 

Art'n Christmas Buffet

Kombinera en konstupplevelse med Artipelags julbord
När du bokar julbord i Artipelag Restaurang erbjuder vi dig ett fördelaktigt entrépris på vår stora utställning: Denise Grünstein – Eftermäle.

Hur går det till?
Visa upp din bekräftelse eller kvitto på din bordsbokning i receptionen och köp entrébiljett till utställningen för 150 kr/person (ordinarie pris 195/165 kr/person).

 

Installationsvy av serien Figure Out. Foto: Jean-Baptiste Béranger.

Julbordet

För företag

Praktisk information