Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

Staplade stekpannor i Artipelag Restaurang

Souschef

Artipelags mat- och dryckesavdelning söker en souschef som vill vara med att utveckla och driva våra koncept.

Egenskaper vi eftersöker för tjänsten

Du är strukturerad och noggrann och ser möjligheter i stället för begränsningar och har ett intresse för mat och dryck i kombination med upplevelser och konst. Du vill vara med och förbättra och utveckla våra koncept.

Som souschef arbetar du i huvudsak i driften och säkerhetsställer kvalitén på maten som prediceras i våra kök samt att arbetsleda och skapa en god stämning i arbetslaget.

Du är en person som är innovativ, noggrann, har tidigare ansvar att leda arbetet samt att planera inköp och menyer.

Primära arbetsuppgifter

Tillsammans med köksmästare och restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften på våra enheter.

Arbetsuppgifterna inkluderar att motivera och leda personal, ta kvalitetsansvar, administration, planering och uppföljning av den dagliga driften.

Att du kan planera och prioritera är av största vikt. I lugna perioder fokuserar du på att förbereda underhåll, framtida menyer och utveckla restaurangprodukten tillsammans med kollegorna inom konditori och kök.

• Ansvara för god kvalitet sam säkerhetsställa Artipelags gastronomiska koncept
• Säkerställa att logistiken i köket fungerar
• Arbetsleda och ansvara för personalen i köket
• Samverka i huset, driva och genomföra möten och event
• Utvärdera vårt utbud samt bidra med nya tankar och idéer
• Ha en aktiv dialog med kollegor och ledning för att ytterligare förbättra våra koncept

Erfarenheter

För att lyckas i rollen har du självklart en bakgrund inom restaurangbranschen. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda ett köksarbetslag.

Som person är du driven med ett engagemang för att överträffa våra gästers förväntningar. Du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och utveckling och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt arbetslag och aktivt jobba med att förbättra kvalitén på vår mat. Du trivs med att arbeta och leda i ett högt tempo, har ett strukturerat arbetssätt samt bra prioriteringsförmåga.

Vad Artipelag är och vad vi erbjuder

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långt ifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10 000 m² ryms ett stort konstmuseum och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt på den 22 hektar stora sjötomten.

Läs gärna mer under Om Artipelag.

Vi sitter i stora, moderna och luftiga kontorslokaler på Artipelag i direkt anslutning till alla lokaler och utemiljöer.

Arbetstiden är förlagt primärt till dagtid på vardagar samt varannan helg, i nuläget dagtid.
Kvällar och helgdagar kan dock förekomma i samband med event och andra tillställningar.

  • Lön efter överenskommelse
  • Tjänsten omfattar 100% och är tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader
  • Friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtal tillämpas

Låter det intressant? Sänd då ansökan med CV och personligt brev per mejl till jobb@artipelag.se. Vi läser ansökningar löpande och intervjuer och eventuell anställning sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Frågor om tjänsten? Kontakta då Sebastian Taknelid via sebastian.taknelid@artipelag.se.