Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Jaume Plensas skulptur Sappho

Ledig tjänst som ekonom

Är du redovisningsekonom och söker en bred och omväxlande roll med ansvar från ax till limpa inom ekonomiområdet? Är du också intresserad av att hantera löner för våra anställda? Sök då denna spännande tjänst!

Vi erbjuder en varierande roll i nära samarbete med kunniga kollegor. En öppen, familjär och positiv kultur där vi har roligt tillsammans. Placeringen är på vårt fantastiska kontor här på Artipelag. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till vår ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter

  • Hantera leverantörsfakturor, betalningar, kundfakturering, kassaredovisning, löpande redovisning, moms- och skattedeklarationer samt månadsavstämningar.
  • Hantering av löner, avtal, granskning, bokföring och utbetalning samt övrig löneadministration.
  • Utöver det löpande arbetet deltar du tillsammans med ekonomichefen i processförbättrande arbeten och aktiviteter som rör systemförändringar.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs också med många kontaktytor, är lösningsorienterad och drivs av att leverera hög service till dina kollegor.

Har du tidigare erfarenhet av besöks- eller restaurangnäringen är det ett plus men inget krav. Vi arbetar med löner i Caspeco och bokföring i Microsoft Navision så det är en bonus om du har tidigare erfarenhet från dessa system.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan motsvarande erfarenhet, du har minst några års erfarenhet från brett arbete på en ekonomiavdelning och även erfarenhet av löneadministration.

Goda kunskaper i MS Office, Excel hanterar du väl. Vi ser också att du hanterar svenska flytande i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Intresserad? Skicka din ansökan till jobb@artipelag.se.
Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Karin Sundberg, karin.sundberg@artipelag.se, tel 08-570 130 16.