Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Van Goghs brev med Gustaf Hammarsten

Mitt i den uppslukande konstupplevelsen Imagine Van Gogh
14 juli 2024

En dynamisk fusion av van Goghs konstnärskap, textläsning av Gustaf Hammarsten och livemusik. Van Gogh var en stor brevskrivare och många av hans brev, inte minst de till hans älskade bror Theo, avslöjar mycket om mannen bakom konstverken. Njut av sommarens andra föreställning, skräddarsydd för Artipelags nya uppslukande konstupplevelse, för att hylla Vincent van Gogh.

Information

Ordinarie: 395 SEK
Senior (65 år+):  345 SEK
Art.Pass-medlemmar: 295 SEK


14 juli kl. 17.00

Upplevelsen pågår ca 1 h

Artboxen

Besökare till konserten får en klappstol och möjlighet att välja sin egen upplevelse; stående, promenerande eller sittande medan de lyssnar till upplevelsen. Detta möjliggör en personlig och unik upplevelse för varje individ.

Medverkande

Skådespelare

Piano

Välkommen in i van Goghs fantastiska värld.
Låt dig översköljas av de berömda konstverken som projiceras på väggar, golv och skärmar i Artipelags stora Artbox. En mäktig upplevelse som förhöjs av lokalens rymd på hela 1 200 kvadratmeter.
I denna djupdykning av van Goghs universum tar skaparna av Imagine Van Gogh bort ramarna och låter dig upptäcka verken på ett helt nytt sätt, i en audiovisuell, immersiv upplevelse som passar alla åldrar.Konstupplevelsen Imagine van Gogh i Artipelags Artbox

Om upplevelsen

Van Gogh var en stor brevskrivare och många av hans brev, inte minst de till hans älskade bror Theo avslöjar mycket om mannen bakom konstverken. Njut av sommarens andra föreställning skräddarsydd för Artipelags nya immersive utställning för att hylla Vincent Van Gogh. Vincents brev framförs till tonerna av tonsättare som inspirerade eller har låtit sig inspireras av Van Goghs konstnärskap såsom Boulanger, Strohl och Satie.

Besökare till framförandet får en klappstol och möjlighet att välja sin egen upplevelse; stående, promenerande eller sittande medan de lyssnar till Gustaf Hammarstens recitation till tonerna av Åse Mathiesens piano. Detta möjliggör en personlig och unik upplevelse för varje individ.