Hoppa till innehåll

Resa med båt till och från Artipelag

Följ med på en naturskön båtfärd till Artipelag ombord Strömma Kanalbolagets sekelskiftesfartyg M/S Gustafsberg VII. Resan går genom Skurusundet och Baggensstäkets smala passager.

Avgång sker från Nybrokajen, kajplats 8 (strax utanför Radisson Collection Strand Hotel). Det går att köpa enkelresa eller tur och retur. Återresa till Stockholm kan vid enkelresa göras med Storstockholms Lokaltrafik eller taxi.

Tidtabell för 2021

30 augusti till 26 september

Avgång lördagar och söndagar kl 10.30. Framme ca 12.05. Åter till Stockholm från Artipelag kl 13.30, framme vid Nybrokajen ca kl 15.05.

Biljetter kan köpas ombord men vi rekommenderar förköp.

Karta:

Cykelställ utanför huvudentrén

Cykla till och från Artipelag.

Det går fint att ta sig till Artipelag från Stockholm med cykel. Cykelvägen från Slussen är cirka 2,5 mil lång och tar knappt två timmar för den som trampar på bra.

Läs mer

Ett barnvänligt besöksmål

Ett barnvänligt besöksmål.

På Artipelag är både vuxna och barn lika välkomna. Här finns stora, barnvagnsvänliga ytor, gott om aktiviteter för unga och tre toaletter utrustade med skötbord. Därutöver har vi ett låsbart amningsrum med både soffa och egen toalett.

Läs mer

Strömma Kanalbolaget

Resa med båt till och från Artipelag.

Följ med på en naturskön båtfärd till Artipelag ombord Strömma Kanalbolagets sekelskiftesfartyg M/S Gustafsberg VII. Resan går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager.

Läs mer

Buss till Artipelag

Resa med buss till och från Artipelag.

Ta våra smidiga direktbussar till Artipelag. Bussarna avgår alla öppna dagar från Cityterminalen i centrala Stockholm.

Läs mer

Öppettider.

Här kan du se våra fullständiga öppettider.

Läs mer

Entréavgifter.

I vår informationsdisk betalar du en entréavgift till våra konstutställningar. Det är kostnadsfritt att komma in i huset och besöka våra offentliga miljöer som exempelvis våra restauranger, designbutiken eller att promenera runt på våra fina naturstigar.

Läs mer

Hitta hit.

Ta dig till Artipelag med bil, buss eller båt!

Läs mer

Praktisk information.

Läs mer om praktisk information gällande bland annat parkering, tillgänglighet, service och barnfamiljer.

Läs mer