Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Artipelag Restaurang

Högst upp i huset på plan tre, med oslagbart läge ovan Baggensfjärdens glittrande vatten finner ni Artipelag Restaurang. Här kan du boka bord och uppleva det bästa av Stockholms mat och skärgård.

Med ett marint trägolv, stora panoramafönster och en öppen spis får hela matsalen en aura av lugn och harmoni. Möblemanget med bord och stolar från November-serien är speciellt framtaget för Artipelag och tänkt som en hyllning till det vackra november-ljuset.

All mat lagas från grunden av köksmästare Carl Landqvist tillsammans med Artipelags kockar. Menyn inspireras av den omgivande naturen, med betoning på säsong och närodlat. Alla desserter tillagas på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt, av chefskonditor Annie Hesselstad tillsammans med Artipelags konditorer och bagare.

Vi är stolta över att Annie Hesselstad blev den första kvinnan någonsin att bli 2022 års Nobelkonditor och nu även 2023 år. En Nobelbakelse, inspirerad av desserten som serverades på Nobelbanketten, finns ofta på menyn.

Brunch med utsikt över Baggensfjärden

Avnjut en vällagad brunch med panoramavy över Baggensfjärden. All mat lagas från grunden av köksmästare Carl Landqvist tillsammans med Artipelags kockar med inspiration av den omgivande naturen och betoning på säsong och närodlat. Dessertbordet signeras av Annie Hesselstad och hennes duktiga kollegor i konditoriet.

Läs mer och boka bord

Art'n Brunch

Kombinera en konstupplevelse med en vällagad brunch i Artipelag restaurang. När du bokar brunch erbjuds du ett fördelaktigt entrépris på Artipelags aktuella utställning Berlinde De Bruyckere – No Life Lost.

uppdukat bord
uppdukat bord

Bådan Café & Konditori

Bådan Café & Konditori ligger på entréplan, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.