Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Medarbetarskap med Öppet Hav

Medarbetarskap

I dagens föränderliga värld ställs ställs högre krav på organisationen och medarbetarna. Här erbjuds gruppdynamiska övningar för att involvera, skapa tillit, öka kommunikationen och förbättra samarbetet.

Involvera – Alla behövs på övningen knuten för att lyckas med uppgiften, alla håller händerna på ett rep och utan att släppa så ska en knut göras.

Tillit – detta moment får gruppen att känna trygghet och även hitta lösningar tillsammans. Gruppen delas in i lag vars uppgift är att ta sig över ”syraflod” utan att varken tappa varken arbetsmaterial eller lagmedlemmar i floden. Allt sker under tidspress och det krävs att kommunikation, arbetsplanering och ledarskap fungerar fullt ut för att lyckas.

Kommunicera – här vill få deltagarna att kunna påverka och även hitta kontroll utifrån sin egen handling och det bygger på ett blindtest där gruppen ska lyckas göra en 4-kant med räta hörn och lika långa sidor tillsammans med förbundna ögon.

Samarbeta – kroken är en övning där alla i gruppen måste samarbeta för att lyckas flytta föremålen från en plats till en annan.

Startavgift7000 kr
Pris per person295 kr
TidsåtgångCirka en timme

Alla priser är exklusive moms. Arrangeras i samarbete med Öppet Hav. För mer information, se leverantörens produktblad.