Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Internet på Artipelag

Artipelag har ett trådlöst nätverk som ger Internet-täckning i hela byggnaden.

Artipelag har ett gästnät som går att nyttja utan kostnad. Gästnätet är begränsat till 25 Mbit per användare. Nätverket stöder alla anslutningsstandarder upp till AC. Gästnätet är till för mindre krävande uppgifter som att hämta e-post eller att surfa.

Vid event eller konferenser går det att mot tillägg hyra ett eget trådlöst nätverk med företagsanpassat namn och högre hastighet.

Internet nås via fiberkoppling och vår ISP är Telia. Hastigheten på linan mot Internet är 200/200 Mbit.

Artbox

I Artboxen är det trådlösa nätverket förstärkt för att klara ca 300 samtidiga användare. 300 samtidiga användare gäller både för gästnät och för ett eget hyrt nätverk.

Studion

I Studion kan ca 50 samtidiga användare använda gästnätet och om man istället väljer att hyra ett eget trådlöst nätverk med högre hastighet krymper antalet till 25-30 samtidiga användare.

Artistrummet

I Artistrummet kan ca 50 samtidiga användare använda gästnätet och om man istället väljer att hyra ett eget trådlöst nätverk med högre hastighet krymper antalet till 25-30 samtidiga användare.

Större event eller konferenser

Vid större evenemang där kunden har särskilda önskemål utöver uppkoppling mot Internet måste IT-avdelningen vara med och ta fram en passande lösning.