Hoppa till innehåll

Hur corona påverkar Artipelag

Artipelag är fr.o.m. april 2021 öppet både inom- och utomhus tisdag–söndag kl 11–17.

Foajén på Artipelag

Vårt öppethållande genomförs inom de ramar och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten satt för museer och folksamlingar. Den öppna verksamheten består just nu av Bådan Café & Konditori, ett utecafé, designbutiken, utomhusutställningen Skulptur i natur, inomhusutställningen Rolf Hanson – Retroactive, direktbussar från centrala Stockholm, båtturer från Nybrokajen samt promenadstråken i Artipelags omgivningar. Även skogsbad samt växtpromenader genomförs.

Inomhusutställningen har digitala besöksräknare som säkerställer att antalet samtidiga besökare inte överstiger 200 personer (utställningsytan är drygt 2 000 m²). Vår personal kommer även motverka att trängsel uppstår.

Artipelag Restaurang, där vi vanligtvis serverar en gastrobuffé, är tillsvidare stängd. Vår verksamhet med möten, event, bröllop, fotograferingar och privata fester är inte aktiv under pandemin.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Visitas direktiv och rekommendationer för att göra ett besök på Artipelag så säkert som möjligt. Har du frågor, utöver informationen ovan, inför ditt besök på Artipelag är du välkommen att kontakta oss via info@artipelag.se eller tel 08–570 130 00.