Artipelags ena fasad vintertid

Hur corona påverkar Artipelag

På grund av den omfattande spridningen av covid-19 är Artipelag fr.o.m. den 11 januari 2021 stängt inomhus, men öppet utomhus torsdag till söndag kl 11–15.

Den öppna verksamheten utomhus inkluderar utställningen Skulptur i natur, ett utecafé samt promenadstråken i Artipelags omgivningar. Toaletter finns att tillgå i anslutning till utecaféet, när detta är öppet. Även vår take away är fortsatt igång och skogsbaden genomförs som planerat.

De flesta promenadstigar underhålles varje dag, så det går fint att besöka oss även måndag till onsdag. Dessa dagar är dock inga toaletter tillgängliga.

Artipelag Restaurang, där vi vanligtvis serverar en gastrobuffé, är tillsvidare stängd. Vår verksamhet med möten, event, bröllop, fotograferingar och privata fester är inte aktiv under pandemin.

Våra egna direktbussar till Artipelag avgår inte, men det går fint att ta sig hit med lokaltrafik och egen bil eller båt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Visitas direktiv och rekommendationer för att göra ett besök på Artipelag så säkert som möjligt. Har du frågor, utöver informationen ovan, inför ditt besök på Artipelag är du välkommen att kontakta oss via info@artipelag.se eller tel 08–570 130 00.