Artipelag flygfoto

Hur corona påverkar Artipelag

Denna sida uppdaterades senast den 24 september kl 15.00, år 2020.

Informationen på denna sida uppdateras löpande, då läget snabbt kan förändras.

Öppet inomhus igen

Från och med den 25 juni 2020 har vi återigen öppet i Signature Women – 100 år på den svenska konstscenen, Jan Håfström – Den vita bussen, Skulptur i natur,  Bådan Café & Konditori och vår designbutik. Vi har öppet torsdag till och med söndag.

Artipelag Restaurang, där vi vanligtvis serverar en gastrobuffé, är tillsvidare stängd. I år blir det ingen julshow i vår Artbox. Vår verksamhet med möten, event, bröllop och privata fester är inte aktiv under pandemin.

På Artipelag har vi en helhetssyn på välbefinnande som inkluderar både människa och natur. Vi värnar om våra medmänniskor, deras hälsa och vi är kompromisslösa när det gäller allas säkerhet. Inför återöppningen följer vi Folkhälsomyndighetens och Visitas direktiv och rekommendationer för att göra ett besök på Artipelag så säkert som möjligt.

Vi uppmuntrar alla våra besökare att gå ut i friska luften, få motion och njuta av naturen med skulpturpark, skogsbad och växtpromenader.

Har du frågor, utöver informationen ovan, inför ditt besök på Artipelag är du välkommen att kontakta oss via info@artipelag.se eller tel 08–570 130 00.