Foajén på Artipelag

Hur corona påverkar Artipelag

Efter att tidigare endast ha varit öppet utomhus, är Artipelag fr.o.m. skärtorsdagen den 1 april 2021 även öppet inomhus tisdag–söndag kl 11–17.

Öppningen sker inom de ramar och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten satt för museer. Den öppna verksamheten består av Bådan Café & Konditori, ett utecafé, designbutiken, utomhusutställningen Skulptur i natur, en inomhusutställning med Gabriel Karlsson, samt promenadstråken i Artipelags omgivningar. Även vår take away är igång och skogsbad samt växtpromenader genomförs.

Artipelag Restaurang, där vi vanligtvis serverar en gastrobuffé, är tillsvidare stängd. Vår verksamhet med möten, event, bröllop, fotograferingar och privata fester är inte aktiv under pandemin. Våra egna direktbussar till Artipelag avgår inte, men det går fint att ta sig hit med lokaltrafik och egen bil eller båt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Visitas direktiv och rekommendationer för att göra ett besök på Artipelag så säkert som möjligt. Har du frågor, utöver informationen ovan, inför ditt besök på Artipelag är du välkommen att kontakta oss via info@artipelag.se eller tel 08–570 130 00.