Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Sommarfest

Inled eller avsluta sommaren på ett uppmuntrande sätt med en kickoff, sommarfest eller företagsevent i Stockholms skärgård.

Artipelag är det rätta valet när du söker efter en unik plats för er sommarfest.
Just det unika är det som utmärker Artipelag då de mervärden du får här inte återfinns någon annanstans. Här får det lilla extra som gör sommarfesten extra minnesvärd.

Ja, för här finns ingredienserna som skapar rätt känsla för en sommarfest att minnas. Vackra vyer över Baggensfjärdens glittrande vatten, bryggor, promenadstråk längs vattnet, doft av skärgårdsnaturens varma barr, inspirerande arkitektur och konst av världsklass därtill.
Lägg till välsmakande luncher och middagar, prisbelönta bakverk från Artipelags Nobelkonditor Annie Hesselstad och engagerande och serviceinriktad personal.

Utomhus eller inomhus? På Artipelag finns möjligheter för bägge.

Mat och dryck

Artipelag har lika höga ambition inom mat och dryck som inom konst, natur och arkitektur. Vårt team i köket, med köksmästare Carl Landqvist i spetsen, levererar rätter av absoluta toppklass. Allt från svensk husmanskost till rätter med inspiration från andra världsdelar.

På taket har vi egna odlingar som vår trädgårdsmästare sköter med van hand. Det vi inte själva kultiverar eller plockar växandes i det vilda på våra marker, letar vi upp i vårt närområde – vårt öl kommer från Värmdö Bryggeri, vår must från Värmdö Musteri och våra ostar från Ostmakeriet på Rindö.

Smakerna på tallriken kompletteras givetvis med passande viner, öl och snaps, utvalda av vår sommelier.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till att planera ett passande arrangemang för just er!

Artipelag
Fest på Artipelag
Fest på Artipelag.

En sommardag på Artipelag

En sommarfest kan börja med ett av Strömma Kanalbolagets sekelskiftesfartyg avgår från Nybrokajen. Efter en dryg timmes färd genom Stockholms vackra skärgård nås Artipelags egen brygga. Ta därefter en kort promenad längs med vår vackra strandpromenad, som är tillgänglighetsanpassad, och upp genom skogen till Artipelag där en välkomstdrink serveras. Därefter följer kanske en teambuilding eller ett inspirerande och färgsprakande besök i den pågående konstutställningen. När aktiviteten är avslutad är grillen redan i gång och borden står dukade i kvällssolen. När solen sedan börjat gå ner rör sig alla inåt där DJ eller ett liveband och dans väntar in på småtimmarna. Dryck finns i de mobila barer som kan ställas upp överallt i huset. Efter ett par timmar med sus och dus kommer alla in till stan i chartrade bussar som når city på endast 30 minuter.