Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Uppställda bord och stolar inne i vår artbox

Axfood

Den 19 september 2017 höll Axfood sin chefskonferens Ledarforum här på Artipelag. Totalt anlände 100 deltagare till denna fullspäckade heldagskonferens för att utbyta idéer, diskutera ledarskap och främja samarbete mellan medarbetare i Artipelags inspirerande lokaler. Dagen avslutades med en Award-dinner i Artipelags foajé med Baggensfjärden som bakgrund.

Dagen började med en konferens i Artipelags Artbox. Scenen, som var specialbyggd i mitten av Artbox och omgärdad av en draperande repgardin, skapade en effektfull och annorlunda scenografi för de anländande konferensgästerna. Efter första delen av konferensen var det dags för en stående mingellunch i foajén bestående av rödvinsbrässerad shortrib i stenugnsbakat tunnbröd med potatiskräm, syltad lök och svamp.

Fikapromenad och avslutande Award-dinner 
Under eftermiddagen delades konferensgästerna in i mindre grupper för att gå på en fikapromenad med söta tilltugg i byggnaden och i Artipelags omgivningar.

Kvällen avslutades med en Award-dinner i Artipelags foajé. Till förrätt serverades gästerna en Äggroyal med sikrom, potatiskrisp, syltad lök och dill. Varmrätten serverades som en bordsbuffé och bestod av en kycklingballotine med örter, smörstekta höstäpplen, bakad schalottenlök och potatiskräm smaksatt med syrad grädde. Mot kvällens slut avnjöts efterrätten, en fänkålssablé, bestående av en syrlig äppelkompott och saltrostade mandlar, i foajén.

Eventet arrangerades genom eventbyrån Nine Yards.

Axfood Ledarforum på Artipelag
Fikapromenad Axfood Ledarforum 2017 på Artipelag
Axfood Ledarforum 2017 - Artipelag Artbox
Axfood Ledarforum – Artipelags foajé
Axfood ledarforum - Matstation
Fika för Axfood Ledarforum 2017 på Artipelag

”Jag vill framföra vårt varmaste tack för ett toppenarrangemang, både vi och kunden är mer än nöjda!”

– Tess Hansson, Technical Producer & Production Manager, Nine Yards