Nobelbakelse säljs nu i Bådan Café & Konditori
En bakelse inspirerad av desserten som serverades på Nobelbanketten 2022 finns nu till försäljning. Bakelsen är skapad av Annie Hesselstad, årets Nobelkonditor tillika Artipelags chefskonditor.
Nobelbakelsen består av färskostmousse med plommonkompott smaksatt med stjärnanis, botten på sablékex, quinoapuffar, brynt smör och choklad från Malmö Chokladfabrik, mirabelle-ingefärsglaze samt mirabellekräm.
Pris 90 kr
Innehåller gluten, laktos, ägg, gelatin
Bakelsen finns i ett begränsat antal per dag.
Önskar du beställa bakelser att ta med?
Vid frågor kontakta konditori@artipelag.se
Förbeställning görs minst 2 dagar innan och hämtas upp enligt ordinarie öppettider i Bådan café och konditori, betalning sker på plats.
För att säkerhetsställa att bakelser håller transport så anpassas upptining till upphämtningstid. Bakelserna är ätklara efter 1 timme.