Konferera i Artipelags härliga utemiljö

Nu, när naturen är som vackrast, kan Artipelag erbjuda den mindre gruppen att konferera utomhus i vår härliga miljö, där ni kan hålla avstånd.

Vi ordnar en lämplig plats för ert möte, under tak vid sämre väder. Måltiderna blir i take away-format. Man får varsin packad påse med en lättare lunch eller fika, och man kan sedan välja var man slår sig ner. Till exempel på uteserveringen eller varför inte på en sten eller klippa i naturen.

Gäller

 • Upp till tio deltagare
 • Endast torsdagar och fredagar

Pris

 • Vi erbjuder heldag/halvdag med måltidspaket för 375/435 kr
 • Endast lunch 165 kr
 • Ingen lokalhyra

Lägg till

Övrigt

 • Ni ordnar egen transport
 • Fri parkering
 • Blädderblock eller whiteboard om det önskas
 • Ingen teknik ingår
 • Vi öppnar vi upp för toalettbesök
 • Vid dåligt väder får ni sitta under tak (dock ej inomhus)

Vid intresse vänligen kontakta event@artipelag.se.

Alla priser är angivna exklusive moms.

Träffa oss på Sjö & Skärgård

Den 20 mars 2020 kl 8.30–10.30 kan du få veta mer om Artipelag på mässan Sjö & Skärgård på World Trade Center Stockholm.

Här samlas 15–20 utställande hotell- och konferensanläggningar och aktivitetsbolag som erbjuder möten med närhet till vatten. Frukost serveras.

Läs mer och anmäl dig >>

Artipelag med bland Sveriges 50 populäraste mötesarenor

Eventeffects och Exectiveeffects läsare har nominerat sina favoriter bland Sveriges mötesarenor. Kriteriet har varit att arenorna eller anläggningarna kan ta emot minst 150 sittande konferensgäster.

Nu presenteras de 50 mötesarenorna som kvalat in på listan Sveriges populäraste mötesarena 2019 och Artipelag är en av de 50.

Se hela listan >>

 

Intervju med Annie Hesselstad

Nacka Värmdö Posten har träffat vår chefskonditor Annie Hesselstad i samband med vårt klassiska julbord.

I artikeln berättar Annie om arbetet med att ta fram julbordets söta inslag samt ger tips på hur du själv kan höja nivån på ditt julgodis.

Läs artikeln >>

Artipelag utnämnt till Årets besöksnäringsföretag på Värmdö 2019

Artipelag har efter en omröstning arrangerad av Visit Värmdö utnämnts till 2019 års besöksnäringsföretag på Värmdö. Utmärkelsen tillkännagavs under en sammankomst på Bistro Gustavsberg onsdagen den 2 oktober.

Övriga två av totalt tre nominerade var Bistro Sågen och Svartsö Logi. Vinnaren korades i en omröstning där allmänheten uppmanades att lägga en röst på den de tyckte var mest värdig.

Motiveringen lyder:

”Artipelag med sin fantastiska arkitektoniska byggnad levererar ett mycket intressant utställningsprogram, vidunderlig utsikt, mat i toppklass, och bjuder även på oväntade möten med konstnärer och designer från hela världen. Artipelag slutar inte att överraska och är en attraktion såväl för Värmdöbon som den långväga besökaren. En verklig förebild för andra entreprenörer inom besöksnäringen på Värmdö!”

– 2017 vann vi det nationella Stora Turismpriset och nu har vi tilldelats denna lokala utmärkelse. För oss är det en stor glädje och vi är stolta över att bidra till att stärka Värmdö som besöksmål, säger Anders Arnborger, VD på Artipelag.

Visit Värmdö är ett samarbete mellan närings- och föreningslivet i Värmdös besöksnäring och Värmdö kommun. Verksamheten och idén bygger på samverkan mellan aktörer i Värmdös besöksnäring, liksom på samverkan mellan privat, ideell och offentlig sektor. Visit Värmdö har idag drygt 130 medlemsföretag.

Presskontakt

Gustav Idhammar, gustav.idhammar@artipelag.se, tel +46 (0)70-710 53 55

Om Artipelag
Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, eventmöjligheter, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 min med bil från Stockholms city. Byggnaden omfattar 10 220 kvm och är varsamt placerad bland tallar och klippor med storslagen utsikt över Baggensfjärden. Artipelag är ritat av den framlidne arkitekten Johan Nyrén.

Träffa oss på mässa

Artipelag närvarar på mässan Större Möten & Event som hålls på hotellet Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergstorg onsdagen den 6 november 2019.

Större Möten & Event är en mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinationsbolag som har kapacitet för många deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 6 november 2019
Tid 15.00 – 18.00
Plats Downtown Camper by Scandic

Anmäler dig som besökare gör du här >>

Influencer-event med yoga

Måndagen den 24 juni 2019 arrangerade varumärkesbyrån bybabba, DJ-kollektivet Ladies Love Hiphop och appen Bumble en influencer-träff på Artipelag.

Gästerna anlände i buss, genomförde yoga på taket och åt sedan brunch i Artipelag Restaurang samt såg utställningen FORNASETTI Inside Out Outside In.

Artipelag har flera gånger tidigare stått värd för influencer-träffar. Om du vill arrangera något liknande och letar lokal, tveka inte att kontakta event@artipelag.se.

Läs mer och se bilder >>

Bådan Café & Konditori i White Guide 2019

Vi är glada över att Bådan Café & Konditori är med i årets upplaga av White Guide, som årligen recenserar Sveriges restauranger och caféer.

”Om huvudsyftet med ett besök på Artipelag kan vara att fika? Ja! Konsthallens nya chefskonditor Annie Hesselstad har höjt ambitionerna på sötemontern till en nivå motsvarande allt det andra vackra som finns att titta på här.”

Läs hela recensionen >>

Träffa oss på mötesmässan Sjö & Skärgård 2019

Fredagen den 22 mars kl 08–10 har du chans att träffa oss på Stockholm Waterfront Congress Centre och mässan Sjö & Skärgård 2019. Här presenterar 16 sjönära aktörer sitt utbud inom möten, events och aktiviteter.

Alla anmälda besökare bjuds på en välsmakande frukost och fina möjligheter till mingel och nätverkande. Stockholm Waterfront Congress Centre ligger endast ett stenkast från Stockholms Centralstation.

Mer info och anmälan >>