
Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. Med start den 2 december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott.
Klassiskt, hantverk och lokalproducerat är ledorden för Artipelags julbord. Julmaten görs från grunden eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in. Den söta avslutningen dukas upp av vårt prisbelönta bageri och konditori.
Vår Kökschef Patrik Gullmarsvik lämnar inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj. Chefskonditor Annie Hesselstad står för det dignande dessertbordet och sommelier Tim Good kompletterar med passande drycker såsom vår egen julmust samt hemkryddad snaps och lokalt producerat öl.
Praktisk infromation
Julbord serveras den 2–5, 9–12 och 16–19 december 2021.
Sittning kl 11.30–17.00, med sista bokningsbara tid kl 15.00.
Du kommer få en vegetarisk/vegansk tallrik, samt att det finns flera vegetariska och veganska alternativ som dukas upp på vårt julbord. Har du mer specifika frågor, vänligen kontakta restaurang@artipelag.se.
Du kan alltid fråga oss om innehållet i maten. Mejla dina frågor till restaurang@artipelag.se.
795 kr per person
Vegetarian/vegan: 25 % rabatt
0–3 år gratis, 4–12 år 275 kr.
Boka bord här eller via restaurang@artipelag.se eller per telefon 08–570 130 50.
Vill ni sitta avskilt har vi chambre séparée för upp till åtta personer. Dessa bokas via mail eller telefon.
Om ni är fler än åtta personer behöver ni ringa eller mejla in er bokning.
Datum och tider som inte är valbara är fullbokade eller av annan anledning inte tillgängliga för bokning.