Hoppa till innehåll

Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. Med start den 2 december tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott.

Klassiskt, hantverk och lokalproducerat är ledorden för Artipelags julbord. Julmaten görs från grunden eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in. Den söta avslutningen dukas upp av vårt prisbelönta bageri och konditori.

Vår Kökschef Patrik Gullmarsvik lämnar inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj. Chefskonditor Annie Hesselstad står för det dignande dessertbordet och sommelier Tim Good kompletterar med passande drycker såsom vår egen julmust samt hemkryddad snaps och lokalt producerat öl.

Praktisk infromation

Klassiskt julbord

Julmat som take away.

Vi kommer även i år erbjuda vårt julbord som take away. Hämta upp på Artipelag och avnjut hemma! Mer info kommer inom kort.

Läs mer