Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Imagine Monet visas inte 27-29 september. Men, välkommen till utställningen På armlängds avstånd – Hundra år av nordisk konst.

Dagkonferens med Imagine Monet på Artipelag

I behov av ett uppstartsmöte efter semestrarna, en kick off efter sommaren?
På Artipelag kan du och dina kollegor låta succén Imagine Monet bli en inspirerande företagsaktivitet tillsammans med ert möte, kick off eller dagkonferens.

Fram till 5 november finns denna unika möjlighet att tillgå. Beräkna minst 45 minuter för aktiviteten när du ser över ert tilltänka upplägg. För exempel passar det utmärkt att avsluta dagen med entré vid 17-tiden eller kanske vill ni förlänga förmiddagsfikan? Hör av er så finner vi ett passande upplägg för just er.

Så kombinera en uppslukande upplevelse med Stockholms skärgårds natur och vatten, konst, skulptur i natur, världskända bakverk, god mat och utmärkta mötesfaciliteter.
Allt på samma ställe, på Artipelag.

Läs mer om Imagine Monet

Recensioner från besökare

”…du är mitt i konstnärens målningar både på väggarna och i golvet. Musiken fångade upp själen, man kan säga att det va en sinnerlig och en må bra upplevelse för kroppen. Kan varmt rekommendera” – Marita, Facebook

”Rekommenderar den varmt. För mig som förstagångsbesökare på Artipelag var allt en härlig upplevelse” – Kerstin, Facebook

”Som en meditation med klassisk musik till Monets målningar” – C Adesol, Google reviews