Tillitsverket

Tillitsverket på Artipelag

En söndag i månaden flyttar Tillitsverket in sin verksamhet på Artipelag. Varje tillfälle har ett tema inom lek och skapande, utifrån olika infallsvinklar. Varje datum erbjuds två pass: ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

Vi börjar alltid med att leka tillsammans och alla söndagar inkluderar berättande och sång av något slag.

Tillitsverket ser leken och skapandet som verktyg för tillit och medmänsklighet. Inspirerade av platsen och atmosfären på Artipelag vill de erbjuda lek och skapande för barn och vuxna tillsammans.

Aktiviteterna görs i den fria, skapande lekens anda. Rekommenderad ålder 4-12 år.

Biljetterna kostar 100 kr per gång och på en biljett kan upp till fyra personer delta. För större sällskap måste ytterligare biljetter köpas (ett sällskap på fem till åtta personer behöver således två biljetter). Observera att detta är arrangemang för både barn och vuxna och att tanken är att även de vuxna deltar i leken.

11 juni: Äventyrsvandring

Lokal: Utomhus (samling sker i Artipelags foajé kl 11.30 samt 14.00)
Tider: Pass ett kl 11.30–14.00 (Slutsålt). Pass två kl 14.00–16.30 (Fåtal biljetter kvar).
Biljett: Köp här >>

Ut i naturen och rakt in i en lustfylld äventyrlig vandring där upptäckarglädjen är central. En dag för barn och vuxna att tillsammans leka, klättra, vandra, uppleva och utforska natur och magi. Pröva mod, och styrka, listighet och samarbete.

Äventyrsvandringen lämpar sig inte för de allra yngsta barnen. Tänk på att både vuxna och barn har lämpliga skor och oömma kläder. Vi rekommenderar att ni kommer med mätt mage samt har med dryck samt något mindre tilltugg.

Om Tillitsverket
En film från då Tillitsverket gästade Artipelag den 14–17 oktober 2016.