Solar Egg av Bigert & Bergström för Riksbyggen

Sportlov på Artipelag

Sportlovet 2018 är nu över. Info om sportlovet 2019 kommer längre fram.

Letar du något att göra när det är sportlov i Stockholm? På konstmuseet Artipelag ute på Värmdö har vi gott om aktiviteter för våra yngre förmågor samt barnanpassade lokaler.

Vi håller under sportlovsveckan öppet onsdag till och med söndag (28 februari till 4 mars 2018). I vår stora Artbox blir det då bygglek med Building Pieces samt trafikstad med trampbilar och gåcyklar.

Ateljébesök och sista veckan med Solar Egg
I foajén visas Artipelags nya utställningsserie Ateljébesök som presenterar tidigare osedda verk av aktuella samtidskonstnärer. Först ut är Jan Håfström med sin nya verksserie The Making of a Prophet. 

Kul för både yngre och äldre är konstverket, tillika bastun, Solar Egg för Riksbyggen av konstnärsduon Bigert & Bergström, vars utställning I stormens öga precis avslutats inne i konsthallen. Solar Egg står kvar utanför Bådan Café & Konditori fram till 4 mars.

Kul utomhus 
Vill ni hellre ta en tur utomhus? Testa då tipspromenaden som slingrar fram genom Artipelags natur och gångstigar, eller vårt ekospår som berättar om hur den kringliggande naturen fungerar.

I Artipelag Restaurang, som serverar lunch onsdag till fredag och brunch lördag och söndag, kompletterar vi alla dagar det ordinarie utbudet med plättbuffé. Barnpris på lunch- och brunchbuffén om 15 kr per år för alla upp till och med tolv år.

Vill du veta vad som pågår på Artipelag just nu? Besök vår startsida genom att klicka här >>

Konsthallen har under sportlovsveckan stängt för omhängning och öppnar igen fredagen den 23 mars med utställningen Bloomsbury Spirit.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?