Entrén vintertid

Sportlov på Artipelag

Sportlovet för 2019 är nu över. Vi återkommer med information om sportlovet 2020 längre fram.

Letar du något att göra när det är sportlov 2019 i Stockholm? På konstmuseet Artipelag ute på Värmdö har vi gott om aktiviteter för våra yngre förmågor samt barnanpassade lokaler.

Helgen den 23 och 24 februari gästas vi av den uppskattade barnföreställningen Burken. Den om två goda vänner, mellan vilka allt är frid och fröjd och fågelkvitter tills de en dag hittar en burk. Vem kunde ana att en liten burk skulle sätta hela deras vänskap på spel!
Läs mer och boka biljetter >>

Trafikstad och bygglek i Artbox
Vi håller under sportlovsveckan öppet tisdag till och med söndag (26 februari till 3 mars 2019). I vår stora Artbox blir det då bygglek med Building Pieces samt trafikstad med trampbilar och gåcyklar.

I konsthallen pågår Margiela, åren med Hermès, som nyligen förlängts till och med söndagen den 28 april. Utställningen är en tillbakablick mot det banbrytande samarbetet mellan den avantgardistiska designern Martin Margiela och det parisiska modehuset Hermès åren 1997−2003. Ett samarbete som när det avslöjades var lika oväntat som det senare blev framgångsrikt. Tisdag till söndag kl 13.30 ges en cirka 15 minuter lång introduktion för barn och ungdomar, där föräldrar är välkomna att följa med.

Vill ni hellre ta en tur utomhus? Testa då vårt ekospår som berättar om hur den kringliggande naturen fungerar.

Artipelag Restaurang serverar vardagsbuffé tisdag till fredag och helgbuffé lördag och söndag, Barnpris på buffén är 1-3 år 65 kr och 4-12 år 175 kr.

Bådan Café & Konditori serverar utöver delikata bakverk även matiga smörgåsar, sallader och dagens husman, varav en barnportion kan fås för priset 110 kr.

Vill du veta mer om vad som pågår på Artipelag just nu? Besök vår startsida genom att klicka här >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?