Jazzsommar

Jazzsommar

Årets sommarkonserter går i jazzens tecken. Vi bjuder på en sprudlande jazzkavalkad med fem datum med några av våra mest folkkära artister samt ett husband lett av Max Schultz. Programansvarig för konserterna i samarbete med Artipelag är Johanna Sannefors.

10 juni: Nils Landgren (Artbox) Köp biljetter >>
17 juni: Anna Sahlene (Artbox) Köp biljetter >>
28 juni: Lisa Nilsson (Artbox) Köp biljetter >> (för närvarande slutsålt)
5 juli: Svante Thuresson (Foajén) Köp biljetter >>
12 juli: Rigmor Gustafsson (Foajén) Köp biljetter >>

För att köpa biljett som gäller för samtliga konserter, klicka här >>

Biljetter

Pris för samtliga konserter är 395 kr för B-sektion och 425 kr för A-sektion. Unga upp till och med 18 år 345 kr oavsett sektion. Vi kan även erbjuda en paketbiljett som gäller till alla konserter. Denna kostar 1950 kr (A-sektion, dvs 390 kr per konsert) eller 1650 kr (B-sektion, dvs 330 kr per konsert).

Tider, transport och mat

Konserterna börjar alla klockan 19.30 och är cirka två timmar långa inklusive 30 minuters paus. Vi kör bussar från Vasagatan för de som inte kommer till Artipelag med egen bil. På plats erbjuder vi en jazzbuffé samt två olika pauspaket. Buss, jazzbuffé samt pauspaket kan bokas samtidigt som biljetterna.

Jazzbuffé

I buffén ingår ett urval av förrätter, flera varmrätter, soppa, salladsbord, ostbricka med marmelad, hembakat bröd med smör, färsk frukt samt kaffe och te. Dessutom dukar vi till buffén upp ett dignande dessertbord bestående av olika läckerheter att avsluta måltiden med.
Pris 295 kr inklusive kaffe eller te.

Jazzbuffén serveras från kl 17.00.

Pauspaket

Pauspaket ett
Kaffe/te samt sommarbakelse
Pris 95 kr.

Pauspaket två
Skagenkanapé med ett glas mousserande.
Pris 140 kr.

Buss

Buss avgår från Vasagatan kl 16.30 och 18.30 samt efter att konserterna är slut.
Pris 100 kr tur och retur.

”Årets sommarkonserter blir en sprudlande jazzkavalkad med fem härliga konserter. Målet för mig var att hitta artister som liksom atmosfären ute på undersköna Artipelag känns ålderslös. Utmaningen var att spänna publikbågen mellan noll till hundra år och jag tror att vi lyckats med det.”

– Johanna Sannefors, programansvarig för jazzsommaren på Artipelag