Jazzsommar

Jazzsommar

Årets sommarkonserter går i jazzens tecken. Vi bjuder på en sprudlande jazzkavalkad med några av våra mest folkkära artister samt ett husband lett av Max Schultz. Programansvarig för konserterna i samarbete med Artipelag är Johanna Sannefors.

10 juni: Nils Landgren
17 juni: Anna Sahlene
28 juni: Lisa Nilsson
5 juli: Svante Thuresson
12 juli: Rigmor Gustafsson

Biljetter

Pris för samtliga konserter är 395 kr för B-sektion och 425 kr för A-sektion. Unga upp till och med 18 år 345 kr oavsett sektion.

Tider, transport och mat

Konserterna börjar alla klockan 19.30 och är cirka två timmar långa inklusive 30 minuters paus. Vi kör bussar från Vasagatan (Centralplan 9, utanför O`Learys) för de som inte kommer till Artipelag med egen bil. Håll utkik efter en gul buss från företaget Traveller. På plats erbjuder vi en jazzbuffé samt två olika pauspaket. Buss, jazzbuffé samt pauspaket kan bokas samtidigt som biljetterna.

Förlängda öppettider i konsthallen och i Artipelags Designbutik

Under kommande sommarkonserter den 5 och 7 juli har vi förlängda öppettider i konsthallen och i designbutiken till kl 19.15. Mot uppvisande av jazzkonsertbiljetten för kommande Jazzkonserter erhålls halva priset på entréavgiften till utställningen 5 och 7 juli.

Jazzbuffé

I buffén ingår ett urval av förrätter, flera varmrätter, soppa, salladsbord, ostbricka med marmelad, hembakat bröd med smör, färsk frukt samt kaffe och te. Dessutom dukar vi till buffén upp ett dignande dessertbord bestående av olika läckerheter att avsluta måltiden med. Jazzbuffén serveras från kl 17.00.
Pris 295 kr inklusive kaffe eller te.

Pauspaket

Pauspaket ett
Kaffe/te samt sommarbakelse
95 kr

Pauspaket två
Skagenkanapé med ett glas mousserande.
140 kr

Buss

Buss avgår från Vasagatan kl 16.30 och 18.30 samt efter att konserterna är slut.
100 kr tur och retur

”Årets sommarkonserter blir en sprudlande jazzkavalkad med fem härliga konserter. Målet för mig var att hitta artister som liksom atmosfären ute på undersköna Artipelag känns ålderslös. Utmaningen var att spänna publikbågen mellan noll till hundra år och jag tror att vi lyckats med det.”

– Johanna Sannefors, programansvarig för jazzsommaren på Artipelag