Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Utställningen ”Margiela, åren med Hermès” förlängs till den 28 april 2019

Den uppskattade utställningen ”Margiela, åren med Hermès”, som ursprungligen skulle avslutats söndagen den 10 mars, förlängs till söndagen den 28 april. I samband med detta utökas även Artipelags öppettider och direktbussar kommer trafikera Artipelag alla öppna dagar.

Margiela, åren med Hermès
Margiela, åren med Hermès.

Artipelag har från och med nu öppet på tisdagar. Måndagar blir således den enda stängda veckodagen. Direktbussarna från Vasagatan, som tidigare endast gick på lördagar och söndagar, får nu avgångar tisdag till och med söndag.

– Det är alltid glädjande att kunna förlänga en populär utställning som ”Margiela, åren med Hermès” och ge än fler chansen att uppleva de kreationer Martin Margiela skapade för Hermès, säger Bo Nilsson, konstchef på Artipelag.

Utställningen är en tillbakablick mot det banbrytande samarbetet mellan den avantgardistiska designern Martin Margiela och det parisiska modehuset Hermès åren 1997−2003. Ett samarbete som när det avslöjades var lika oväntat som det senare blev framgångsrikt.

Press

Pressbilder kan hämtas här >>

Presskontakt

Gustav Idhammar, gustav.idhammar@artipelag.se, tel +46 (0)70-710 53 55

Om Artipelag
Artipelag är en världsunik mötesplats där konstutställningar, kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, eventmöjligheter, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, ca 20 min med bil från Stockholms city. Byggnaden omfattar 10 220 kvm och är varsamt placerad bland tallar och klippor med storslagen utsikt över Baggensfjärden. Artipelag är ritat av den framlidne arkitekten Johan Nyrén.

Publicerad: