Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

NYKOMPONERAD À LA CARTE & UTMÄRKELSE TILL ARTIPELAG

ARTIPELAG utsedd till Stockholmarnas favoritmuseirestaurang/café

Under torsdagen den 19 februari avgjordes tävlingen STOCKHOLMARNAS FAVORITMUSEUM som initierats av undersökningsföretaget Evimetrix.

Utmärkelsen grundar sig på en undersökning bland boende i Storstockholm, där ca 2.000 personer har uttalat sig om 39 muséer i staden. ARTIPELAG tilldelades 1:a pris i kategorin restaurang/café!

ARTIPELAG öppnade sin verksamhet i juni 2012 och erbjuder förutom internationella konstutställningar, även en designshop, event- och konferensmöjligheter samt två restauranger.

På entréplanet finns Buffé & Café Bådan, där en populär lunchbuffé serveras vardagar och på helgerna dukas det upp för brunch. Dessutom erbjuder vi goda smörgåsar, smoothies, bakverk och nybakat bröd, allt från ARTIPELAGS eget bageri.

Högst upp i huset ligger Restaurang ARTIPELAG med en vidunderlig sjöutsikt över Baggensfjärden!

Restaurang ARTIPELAG erbjuder nykomponerad à la carte-meny

Nytt för våren är att vi fr.o.m. lördagen den 28 februari erbjuder en nykomponerad à la carte-meny i Restaurang ARTIPELAG. Avnjut en vällagad måltid med inspiration hämtad från säsong och som är komponerad av närproducerade råvaror.

Dela en minnesvärd upplevelse med familj och vänner; upplev ARTIPELAGS arkitektur, ta en frisk promenad i naturen och gör ett minnesvärt besök i konsthallen.

Restaurangen är öppen på helgerna mellan kl 12.00 – 17.00.

Varmt välkommen med din bordsbokning till Restaurang ARTIPELAG!

Publicerad: