Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

Artipelags Novemberserie

ÄNTLIGEN
SNART NOVEMBER
Unik möbelserie från Artipelag

Möbelserien November är exklusivt framtagen av Artipelag och utformad med inspiration av det mjuka novemberljuset i Stockholms skärgård. Formerna har skulpterats fram för hand.

Novemberserien är ergonomiskt utformad för högsta bekvämlighet och gjord helt i trä. Tillverkningen sker med modern NC-teknik på ett snickeri med nära 100 års yrkeskunnande. Resultatet är en vacker, unik och hållbar möbelserie med högsta kvalitet. Bordet och stolen finns i ask med vitpigmenterad, matt klarlack (Artipelag Edition), svart mattlack, samt valnöt med matt klarlack. November är ergonomisk, stapelbar och helt tillverkad i trä. Novemberstolen och bordet finns placerade i Artipelags restauranger samt i våra mötespaviljonger. Möblerna säljs endast i Artipelags designbutik

Design: Peter Ejvinsson & Emmy Larsson
Designerduon har belönats med utmärkelsen iF Gold Award, ett av världens mest åtråvärda designpriser för stolen November.

November bord

Design: Peter Ejvinsson & Emmy Larsson

Mått:
STOL
45 cm X 83 cm X 44,5 cm
Sitthöjd: 46 cm

BORD
90 cm X 145 cm X 74 cm
90 cm X 215 cm X 74 cm
90 cm X 260 cm X 74 cm

Artipelag November stolar

För mer info vänligen kontakta Maria Rosén, pressansvarig.
maria.rosen@artiplelag.se, 072 244 22 38.

Artipelag November bord

Publicerad: