Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Artipelag förlänger konstupplevelsen Imagine Van Gogh till februari 2025

Den immersiva konstupplevelsen Imagine Van Gogh på Artipelag fortsätter att fascinera besökare. Konstupplevelsen förlängs nu till den 2 februari 2025, vilket ger fler möjlighet att dyka in i Vincent van Goghs mästerverk på ett nytt och innovativt sätt.

Konstupplevelsen Imagine van Gogh i Artipelags Artbox

Artipelag meddelar att den digitala konstupplevelsen Imagine Van Gogh förlängs till den 2 februari 2025. Besökare ges därmed ytterligare möjlighet att ta del av denna immersiva tolkning av Vincent van Goghs verk, där storbildsprojektioner och omslutande ljudlandskap ger en djupare och mer känslomässig kontakt med konstnärens målningar.

– Vi är glada över att kunna förlänga perioden, vilket ger oss möjlighet att fortsätta erbjuda den uppskattade kombinationsbiljetten till både Imagine Van Gogh och konstutställningen I Follow the Sun – Solrosor i konsten 1889 – 2024. Två helt unika konstupplevelser som kompletterar varandra väl, säger Mats Alderbrant, marknads- och försäljningschef på Artipelag.

Imagine Van Gogh erbjuder en annorlunda upplevelse jämfört med en traditionell konstutställning, där man bokstavligen kliver in i Van Goghs mästerverk som projiceras på väggar, golv och skärmar i Artipelags stora Artbox. Konstupplevelsen är skapat i Image Totale©, ett unikt sätt för åskådaren att bli en del av upplevelsen. Den förlängda perioden ger både nya och återkommande besökare möjlighet att ta del av den visuella och auditiva resan genom Van Goghs värld.

Publicerad: