Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Annie Hesselstad nominerad i Svenska Gastronomipriset

Annie Hesselstad

Det är med stor glädje vi kan berätta att Annie Hesselstad, chefskonditor på Artipelag, är en av de nominerade i Svenska Gastronomipriset 2023. De personer som blivit nominerade är framröstade av sina branschkollegor. Vinnarna för de olika kategorierna presenteras på en galacermoni på Operakällaren, den 15 maj.

Nomineringen av Svenska Gastronomipriset

Svenska Gastronomipriset är unikt.

Här får branschen själv rösta på de personer och platser man hyser störst respekt för. Kockar, servitörer, bartendrar, sommelierer, konditorier och baristor – 100 personer i varje skrå får rösta och resultatet blir en lista bestående av de mest kollegiala, kreativa och kompetenta kollegorna och konkurrenterna.

Svenska Gastronomipriset går av stapeln en gång om året. Juryn består av kvinnor och män i alla åldrar; från olika delar av Sverige. Alla röster behandlas strikt konfidentiellt.

Arrangörer av priset är Restaurangvärlden och Bergkvist Publishing.

Publicerad: