Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Rigmor Gustafsson Quartet

Torsdagar på scen
Rigmor Gustafsson

Fakta

Pris
445 kr
Tid
17.30
Datum
16 dec

Jazzundret Rigmor Gustafsson kommer till Artipelag med sin kvartett. I ett specialutformat program framför de musik ur den svenska låtskatten blandat med jazzklassiker i svensk skrud och egna kompositioner.

Rigmor Gustafsson är en av de största samtidsmusikerna på den svenska jazzscenen. Med tre album som sålt guld, och flertalet utmärkelser som Grammis, Kungliga Musikaliska Akademiens Jazzpris och Tore Ehrling Stipendiet i ryggen, har hon befäst sig som ett av de främsta namnen på den svenska jazzscenen.

I kvartetten återfinns dessutom några av de främsta musikerna inom svensk jazz, som alla spelat med Rigmor under många år.

Musik av bl.a. Cornelis Vreeswijk, texter av Hasse & Tage, Beppe Wolgers och Anders Lundin, samt jazzklassiker i svensk skrud och egenkomponerad musik. 

För den som vill äta finns möjlighet att boka in sig på vårt klassiska julbord i Restaurang Artipelag där sista sittningen hinner avklaras innan konsertstart. Julborden bokas separat.

Rigmor Gustafsson - sång,

Jonas Östholm - klaviatur,

Chris Montgomery - trummor

Martin Höper - bas

Rigmor Gustafsson

Praktisk information

Folkhälsomyndigheten och regeringen inför från 1 december 2021 krav på Coronapass vid inomhusevenemang med över 100 deltagare.

I de fall antalet besökare till Artipelags evenemang kan komma att överstiga 100 personer, kommer Artipelag begära att du som är över 18 år, kan uppvisa ett covidpass tillsammans med giltig id-handling.

Vid de fall då Artipelag kräver covidpass kan de som inte kan uppvisa ett sådant pass, inte släppas in och delta vid evenemanget.

Om du skulle behöva avboka din biljett till någon av våra evenemang, ber vi dig kontakta oss för återbetalning.

Hur får man tag i sitt covidbevis?

För att ladda ner ett covidpass går du in på covidbevis.se för att, med e-legitimation i form av exempelvis bank-id, ladda ner passet. Så gör du:

-Tryck på ”Hämta vaccinationsbevis”.

-Logga in med e-legitimationen.

-Spara ditt covidpass i mobiltelefonen, på datorn eller skriv ut det.

Covidpass utan e-legitimation – så gör du:

OPm du saknar e-legitimation hänvisas vi till E-hälsomyndighetens sajt där covidbevis kan beställas genom en blankett.

Vilka uppgifter ingår i vaccinationsbeviset?

I covidpasset finns personuppgifter, information om vilket vaccin du tagit, samt datum för vaccinering. Passet verifieras med hjälp av en QR-kod som också ingår. Uppgifterna kontrolleras på plats men sparas inte av Artipelag.

Nästan alla evenemang genomförs i vår Artbox. Artboxen ligger på entréplan och är handikappanpassad.

Här hittar du all praktisk information om ditt besök på Artipelag.

Direktbuss ingår i biljettpriset och bokas i samband med föreställningen.

Bussen avgår från Cityterminalen kl 16.00 och från Artipelag ca tjugo minuter efter föreställningens slut.

Här hittar du all praktisk information om ditt besök på Artipelag.

Konsthallen, designbutiken och Bådan Café & Konditori håller öppet fram till konsertstart på evenemangsdagarna.

För dig som vill kombinera konsertbesöket med att äta julbord så serveras Artipelags klassiska julbord i Artipelag Restaurang mellan 11.30–17.00. Julborden bokas separat.

Bådan Café & Konditori på entréplan har öppet fram till konsertstart på evenemangsdagen. Bådan erbjuder varmrätter, soppa, smörgåsar, matiga sallader, bakelser samt drycker, inklusive öl och vin.

Aktuellt utbud i Bådan Café & Konditori