Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Imagine Monet visas inte 27-29 september. Men, välkommen till utställningen På armlängds avstånd – Hundra år av nordisk konst.

Lill Lindfors

Lill Lindfors

Fakta

Pris
595 kr
Tid
17.30
Datum
19 dec

Lill Lindfors kommer till Artipelag för en exklusiv konsert i jul. Söndagen den 19:e december fylls artboxen med svängiga toner och stjärnglans från en av Sveriges kanske klarast lysande stjärnor.

Lill Lindfors är en lysande superstjärna och tveklöst en av Sveriges mest älskade artister. I över 60 års tid har hon erbjudit oförglömliga musikaliska minnen till det svenska folket. När hon gästar Artipelag, har hon precis avrundat en rikstäckande turné som också sägs vara hennes sista.

I en exklusiv konsert på Artipelag utlovas en svängig repertoar med några av hennes mest välkända och älskade låtar, samt en och annan utvald julfavorit. Med sig på scen har hon några av Sveriges mest rutinerade musiker under ledning av jazzpianisten Claes Crona.

För den som vill spä på julkänslan ytterligare finns möjlighet att boka in julbord i Artipelag restaurang där sista sittningen hinner avklaras innan konsertstart. Julborden bokas separat.

Konserten presenteras i samarbete med HOLM Entertainment och Yamaha.

Foto: Ewa-Marie Rundqvist

Praktisk information