Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Lill Lindfors

Lill Lindfors

Fakta

Pris
595 kr
Tid
17.30
Datum
19 dec

Lill Lindfors kommer till Artipelag för en exklusiv konsert i jul. Söndagen den 19:e december fylls artboxen med svängiga toner och stjärnglans från en av Sveriges kanske klarast lysande stjärnor.

Lill Lindfors är en lysande superstjärna och tveklöst en av Sveriges mest älskade artister. I över 60 års tid har hon erbjudit oförglömliga musikaliska minnen till det svenska folket. När hon gästar Artipelag, har hon precis avrundat en rikstäckande turné som också sägs vara hennes sista.

I en exklusiv konsert på Artipelag utlovas en svängig repertoar med några av hennes mest välkända och älskade låtar, samt en och annan utvald julfavorit. Med sig på scen har hon några av Sveriges mest rutinerade musiker under ledning av jazzpianisten Claes Crona.

För den som vill spä på julkänslan ytterligare finns möjlighet att boka in julbord i Artipelag restaurang där sista sittningen hinner avklaras innan konsertstart. Julborden bokas separat.

Konserten presenteras i samarbete med HOLM Entertainment och Yamaha.

Foto: Ewa-Marie Rundqvist

Praktisk information

Folkhälsomyndigheten och regeringen inför från 1 december 2021 krav på Coronapass vid inomhusevenemang med över 100 deltagare.

I de fall antalet besökare till Artipelags evenemang kan komma att överstiga 100 personer, kommer Artipelag begära att du som är över 18 år, kan uppvisa ett covidpass tillsammans med giltig id-handling.

Vid de fall då Artipelag kräver covidpass kan de som inte kan uppvisa ett sådant pass, inte släppas in och delta vid evenemanget.

Om du skulle behöva avboka din biljett till någon av våra evenemang, ber vi dig kontakta oss för återbetalning.

Hur får man tag i sitt covidbevis?

För att ladda ner ett covidpass går du in på covidbevis.se för att, med e-legitimation i form av exempelvis bank-id, ladda ner passet. Så gör du:

-Tryck på ”Hämta vaccinationsbevis”.

-Logga in med e-legitimationen.

-Spara ditt covidpass i mobiltelefonen, på datorn eller skriv ut det.

Covidpass utan e-legitimation – så gör du:

OPm du saknar e-legitimation hänvisas vi till E-hälsomyndighetens sajt där covidbevis kan beställas genom en blankett.

Vilka uppgifter ingår i vaccinationsbeviset?

I covidpasset finns personuppgifter, information om vilket vaccin du tagit, samt datum för vaccinering. Passet verifieras med hjälp av en QR-kod som också ingår. Uppgifterna kontrolleras på plats men sparas inte av Artipelag.

Nästan alla evenemang genomförs i vår Artbox. Artboxen ligger på entréplan och är handikappanpassad.

Här hittar du all praktisk information om ditt besök på Artipelag.

Direktbuss ingår i biljettpriset och bokas i samband med föreställningen.

Bussen avgår från Cityterminalen kl 16.00 och från Artipelag ca tjugo minuter efter föreställningens slut.

Här hittar du all praktisk information om ditt besök på Artipelag.

Konsthallen, designbutiken och Bådan Café & Konditori håller öppet fram till konsertstart på evenemangsdagarna.

För dig som vill kombinera konsertbesöket med att äta julbord så serveras Artipelags klassiska julbord i Artipelag Restaurang mellan 11.30–17.00. Julborden bokas separat.

Bådan Café & Konditori på entréplan har öppet fram till konsertstart på evenemangsdagen. Bådan erbjuder varmrätter, soppa, smörgåsar, matiga sallader, bakelser samt drycker, inklusive öl och vin.

Aktuellt utbud i Bådan Café & Konditori