Guidade visningar

Få ut mer av ditt besök på Artipelag med en guidad visning av våra konstvärdar.

Öppen introduktion

Till våra konstutställningar erbjuder våra konstvärdar en öppen introduktion alla dagar. Introduktionen ingår i entréavgiften och behöver inte föranmälas. Andra tider hjälper våra värdar er gärna med frågor och samtalar kring särskilda verk. Se rådande utställning för info om tider.

Konstvisning

Samla dina vänner, konstförening, familj m.m. och boka en privat konstvisning med någon av våra kunniga värdar! Ett perfekt sätt att umgås och få en upplevelse att minnas för livet.
Läs mer och boka >>

Visning Omvägar – Skulpturer utomhus

Omvägar är en grupputställning med svenska och internationella konstnärer. Utställningen betonar den mångfald av miljöer som omger Artipelag. Följ med en av våra konstvärdar ut i naturen och hör hen berätta om utställningens alla verk. Visningen innebär att man går i lättare terräng.
Läs mer och boka för privatpersoner >>
Läs mer och boka för företag >>

Skolvisning

Vi erbjuder på vardagar skolklasser möjligheten att se våra utställningar och få en visning av någon av våra kunniga konstvärdar.
Läs mer och boka >>

Grupper med externa guider

Grupper med en extern guide får ha egna visningar i konsthallen. Besök från externa grupper behöver dock alltid föranmälas till visning@artipelag.se och Artipelag har rätt att neka externa grupper om det krockar med annan verksamhet.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?