Guidade visningar

Få ut mer av ditt besök på Artipelag med en guidad visning av våra konstvärdar.

Öppen introduktion

Till våra konstutställningar erbjuder våra konstvärdar en öppen introduktion alla dagar. Introduktionen ingår i entréavgiften och behöver inte föranmälas. Andra tider hjälper våra värdar er gärna med frågor och samtalar kring särskilda verk. Se rådande utställning för info om tider.

Konstvisning

Samla dina vänner, konstförening, företag, familj m.m. och boka en privat konstvisning med någon av våra kunniga värdar! Ett perfekt sätt att umgås och få en upplevelse att minnas för livet. I dagsläget går visningar att få på svenska, engelska och tyska. Välkommen att boka fem arbetsdagar i förväg genom att skicka ett mail till visning@artipelag.se.

Artipelagvisning

Artipelag är inte bara en mötesplats för spännande konst, vacker natur och god mat. Huset är storleksmässigt i nivå med de största av Sveriges statliga muséer och institutioner. Ändå har arkitekten Johan Nyrén lyckats skapa en naturnära byggnad klädd i tjärade, vankantade furuplankor och varsamt placerad bland tallar och klippor med utsikt över Baggensfjärden. En grundläggande tanke var att besökaren redan i entréhallen skulle mötas av de fyra elementen: Elden som sprakar i den stora öppna spisen. Jorden och berget som huset vilar på. Den klara luften och det glittrande vattnet som omger och inramar. Många menar att Johan Nyrén med detta sitt sista verk, kommer att skriva internationell arkitekturhistoria. En Artipelagvisning tar mellan 45-60 min, max 30 besökare per konstvärd. Välkommen att boka fem arbetsdagar i förväg genom att skicka oss ett mail.

Skolvisning

Vi erbjuder på vardagar skolklasser möjligheten att se våra utställningar tillsammans med två lärare och få en visning av någon av våra kunniga konstvärdar. Vi anpassar våra visningar efter åldersgrupp och uppmuntrar gärna till dialog och samtal. En visning tar ungefär 30 minuter, max 30 personer per konstvärd.
Välkommen att boka fem arbetsdagar i förväg genom att skicka oss ett mail.

Visning för elever upp till gymnasienivå

Pris 950 kr inkl moms och inkl fritt inträde till utställningen.

Visning för högskola och universitet

Pris 1 500 kr inkl moms och inkl fritt inträde till utställningen.