Guidade visningar

Få ut mer av ditt besök på Artipelag med en guidad visning av våra konstvärdar.

Öppen introduktion

Till våra konstutställningar erbjuder våra konstvärdar en öppen introduktion alla dagar. Introduktionen ingår i entréavgiften och behöver inte föranmälas. Andra tider hjälper våra värdar er gärna med frågor och samtalar kring särskilda verk. Se rådande utställning för info om tider.

Konstvisning

Samla dina vänner, konstförening, familj m.m. och boka en privat konstvisning med någon av våra kunniga värdar! Ett perfekt sätt att umgås och få en upplevelse att minnas för livet.
Läs mer och boka >>

Artipelagvisning

Artipelag är storleksmässigt i nivå med de största av Sveriges statliga muséer och institutioner. Ändå har arkitekten Johan Nyrén lyckats skapa en naturnära byggnad klädd i tjärade, vankantade furuplankor och varsamt placerad bland tallar och klippor med utsikt över Baggensfjärden.
Läs mer och boka >>

Skolvisning

Vi erbjuder på vardagar skolklasser möjligheten att se våra utställningar och få en visning av någon av våra kunniga konstvärdar.
Läs mer och boka >>

Grupper med externa guider

Grupper med extern guide som talar annat språk än svenska, engelska eller tyska får ha egen visning i konsthallen. Besök från externa grupper behöver dock alltid föranmälas till visning@artipelag.se och Artipelag har rätt att neka externa grupper om det krockar med annan verksamhet. Grupper med extern guide på svenska, engelska eller tyska får inte hålla sin visning inne i konsthallen utan endast utanför konsthallen. Detta av hänsyn till våra besökare.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?