Lill Lindfors på Artipelag

Lill Lindfors


Foto: Ewa-Marie Rundquist

Köp biljetter här >>

Hela Sverige har en slags relation till Lill Lindfors. Och hela Europa tappade hakan när Lill tappade kjolen i Eurovision 1985. Hon är en superstjärna med en utstrålning som det är svårt att värja sig från och den 24 april spelar hon tillsammans med Mats Norrefalk och Claes Crona Trio på Artipelag.

Med den här konserten har Lill varit i Spanien och sedan turnerat i Sverige och Norge. Repertoaren består av bland annat latinmusik, kända standards och egna låtar som Musik ska byggasDu är den endeEn man i byrålådan med flera. Även verk av Olle Adolfsson, Cornelis Wreesvijk och Evert Taube framförs. Allt detta toppas med en stor dos humor!

Speldatum

Tisdag 24 april kl 19.00

Biljettpriser

395 kr – Ordinarie

Art.Pass
350 kr – Art.Pass-medlemmar (se medlemsmail för detaljer)

Claes Crona Trio består av Claes Crona (piano), Johan Granström (bas) och Johan Löfcrantz Ramsay (trummor). De kompletteras på scen av Mats Norrefalk (gitarr och sång).

Praktisk information

Spellängd

2 timme och 15 minuter, inklusive 20 min paus. Konserten spelas i Artipelags Artbox.

Sittplatser

Denna konsert har ingen gradäng. Samtliga sittplaster är numrerade. Konsertgästerna sitter på stolar som står på golvet.

Buffé

På plats erbjuder vi en buffé som serveras två timmar innan konsertens start i Artipelag Restaurang. Buffén bokas och betalas i samband med biljettköp via Ticketmaster och kostar 375 kr per person inkl. dessertbord.

Observera att buffén måste bokas senast den 23/4 kl. 15.00.

Pauspaket

Skagenkanapé och ett glas mousserande, 145 kr
Artipelags morotskaka och kaffe, 65 kr

Buss och transport

Vid föreställningens slut har kollektivtrafiken slutat gå för dagen. Men du kan boka plats i vår direktbuss för 100 kr tur och retur från centrala Stockholm till Artipelag. Bussen avgår i anslutning till konserten och resan tar ca 25 minuter.

Bussen bokas och betalas via Ticketmaster i samband med biljettköp. Observera att bussbiljett måste bokas senast kl 15.00 dagen före föreställningen.

Avgång från Vasagatan

Buss avgår 24 april kl 16.30 och 18.00.

Bussarna är gula och körs av Traveller. De avgår från Vasagatan, nära Centralplan 9 (den lilla vändplatsen utanför O’Learys). En hållplatsstolpe med texten ”Artipelag” finns vid avgångsplatsen.

Lill Lindfors
Lill Lindfors – Live 1970
Praktisk information

Rullstolsplatser

Vi har ett begränsat antal platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar. Dessa bokas via Ticketmasters kundsupport (0771-70 70 70) eller på plats i vår informationsdisk. Det är viktigt att du vid bokningen uppger att du vill boka en rullstolsplats, samt om du är Art.pass-medlem. En ledsagarplats per rullstol ingår i biljettpriset.

Bil och parkering

För den som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser.

Förlängda öppettider i konsthallen och Artipelag Designbutik

Tisdagen den 24 april kommer vi ha förlängda öppettider i konsthallen till kl 18.45 samt i designbutiken till kl 19.00. Denna dag får konsertgäster mot uppvisande av konsertbiljett 50% rabatt på entrébiljetten till den pågående utställningen Bloomsbury Spirit. Passa på att se utställningen och besök vår designbutik innan konserten börjar!