Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Lill Lindfors

Datum 1–2 februari 2020

Lill Lindfors
Lill Lindfors.

Foto: Ewa-Marie Rundquist

Hela Sverige har en slags relation till Lill Lindfors. Och hela Europa tappade hakan när Lill tappade kjolen i Eurovision 1985. Hon är en superstjärna med en utstrålning som det är svårt att värja sig från och den 1 och 2 februari 2020 spelar hon tillsammans med Mats Norrefalk och Claes Crona Trio på Artipelag.

Med den här konserten har Lill varit i Spanien och sedan turnerat i Sverige och Norge. Repertoaren består av bland annat latinmusik, kända standards och egna låtar som Musik ska byggasDu är den endeEn man i byrålådan med flera. Även verk av Olle Adolfsson, Cornelis Wreesvijk och Evert Taube framförs. Allt detta toppas med en stor dos humor!

Speldatum

Lördagen den 1 februari kl 19.00
Söndagen den 2 februari kl 15.00

Biljettpriser

395 kr – Ordinarie

Art.Pass
355 kr – Art.Pass-innehavare (se Art.Passmail för detaljer)

Claes Crona Trio består av Claes Crona (piano), Johan Granström (bas) och Johan Löfcrantz Ramsay (trummor). De kompletteras på scen av Mats Norrefalk (gitarr och sång).

Event i foajén på Artipelag
Kick-off Conference in Stockholm’s Archipelago.
Morotskaka
Morotskaka.
Buffé, Artipelag Restaurang
Buffé, Artipelag Restaurang.
Buffé, Artipelag Restaurang
Buffé, Artipelag Restaurang.

Praktisk information

Buffé i Artipelag Restaurang

På plats erbjuder vi en buffé som serveras två timmar innan konsertens start. Buffén bokas och betalas i samband med biljettköp via Ticketmaster och kostar 395 kr per person inklusive dessertbord.

Både lördagens och söndagens buffé är tyvärr fullbokade.

Bådan Café & Konditori

Vårt café håller öppet fram till konsertstart, samt i pausen, både lördag och söndag. Här serveras bakelser, smörgåsar, soppor och varmrätter.

Pauspaket

Spellängd

Två timmar och femton minuter, inklusive tjugo minuters paus. Konserten spelas i Artipelags Artbox.

Sittplatser

Denna konsert har ingen gradäng. Samtliga sittplatser är numrerade. Konsertgästerna sitter på stolar som står på golvet.

Buss och transport

Du kan boka plats i vår direktbuss för 100 kr tur och retur från centrala Stockholm till Artipelag. Resan tar ca 25 minuter.

Bussen bokas och betalas via Ticketmaster i samband med biljettköp. Observera att bussbiljett måste bokas senast kl 23.59 dagen före konserten.

Avgång från Vasagatan

Lördagen den 1 februari avgår bussen kl 16.30 och 18.00.
Söndagen den 2 februari avgår bussen kl 12.30 och 14.00.

Bussarna körs av Traveller. De avgår från Vasagatan 24, utanför det McDonalds som ligger under Klarabergsviadukten. En hållplatsstolpe med texten ”Artipelag” finns vid avgångsplatsen.

Lill Lindfors

Lill Lindfors – Live 1970

Praktisk information

Rullstolsplatser

Vi har ett begränsat antal platser inne i salongen som är avsedda för rullstolar. Dessa bokas via Ticketmasters kundsupport (0771-70 70 70) eller på plats i vår informationsdisk. Det är viktigt att du vid bokningen uppger att du vill boka en rullstolsplats, samt om du är Art.Pass-medlem. En ledsagarplats per rullstol ingår i biljettpriset.

Bil och parkering

För den som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser.

Förlängda öppettider i designbutiken

Lördagen den 1 februari kommer vi ha förlängda öppettider i designbutiken till kl 18.45.