Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Konsertmeny – hösten 2021

Datum 29 september – 15 december 2021

Restaurang Artipelag har tagit fram en exklusiv konsertmeny med tre rätter som kan bokas i samband med onsdags-föreställningarna. Konsertmenyn varierar vid varje evenemang och presenteras löpande på den här sidan.
Middagen serveras i restaurang Artipelag med start kl 17.30.

Bild på uppdukat bord

Det exklusiva middagspaketet erbjuds i dagsläget endast våra konsertbesökare och bokas i samband med föreställningen.

Konsertmeny –
Vecka 39.

Kött/fisk
Förrätt:
Tartlett med rostad blomkålskräm,
Karl-Johansvampsmajo & krispig potatis     
Varmrätt:
Höstlamm med potatisbakelse, karamelliserad pärllök, gulbetschips samt brynt smör- & rosmarinsky
Dessert:
Ingefärs- och vaniljpannacotta med syrlig äppelkompott samt pumpafröcrumble
 
Vegetarisk
Förrätt:
Tartlett med rostad blomkålskräm, Karl-Johansvampsmajo & krispig potatis
Varmrätt:
Savoykåldolme med potatisbakelse, karamelliserad pärllök, gulbetschips samt brynt smör- & rosmarinsky
Dessert:
Ingefärs- och vaniljpannacotta med syrlig äppelkompott samt pumpafröcrumble
 

Konsertmeny –
Vecka 40.

Kött/fisk
Förrätt:
Kycklingterrine med picklade stekta kantareller, tryffelmajonnäs och krispig palsternacka
Varmrätt:
Ugnsbakad torsk med potatis- och blomkålspuré, brynt salviasmör samt picklad kålrabbi och gräslök
Dessert:
Äppelpaj med hasselnöt-mandel-och muscovadocrumble samt vaniljsås
 
Vegetarisk
Förrätt:
Terrine på rostad spetskål med picklade stekta kantareller, tryffelmajonnäs och krispig palsternacka 
Varmrätt:
Sparrisbroccoli med potatis- och blomkålspuré, brynt salviasmör samt picklad kålrabbi och gräslök 
Dessert:
Äppelpaj med hasselnöt-mandel-och muscovadocrumble samt vaniljsås
 

Konsertmeny –
Vecka 41.

Kött/fisk
Förrätt:
Getostterrine på rågbröd med rostade hasselnötter, crudité på betor och timjanshonung
Varmrätt:
Grillad kalventrecote med citrontimjansky, lökmarmelad & rotfruktsgratäng
Dessert:
Pistagekaka med brynt smör, körsbärskompott med stjärnanis och vispad creme fraich
 
Vegetarisk
Förrätt:
Getostterrine på rågbröd med rostade hasselnötter, crudité på betor och timjanshonung
Varmrätt:
Risotto med Karl-Johansvamp, gröna ärtor, citron och krispig silverlök
Dessert:
Pistagekaka med brynt smör, körsbärskompott med stjärnanis och vispad creme fraiche