Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

Min längtan

Datum 25 augusti 2018


Lördagen den 25 augusti har vi glädjen att presentera Min längtan, en konsert med sånger och romanser komponerade av hovsångaren Karl-Magnus Fredriksson.

Karl-Magnus Fredriksson.

Konserten framför Karl-Magnus tillsammans med sopranen Kerstin Avemo i ackompanjemang av pianisten Magnus Svensson och en stråkkvartett från Hovkapellet.

Karl-Magnus Fredriksson är en eftertraktad baryton och har varit verksam vid Kungliga Operan sedan 1999. Romanssången ligger honom nära om hjärtat och den kryddas med poetiska, personliga reflektioner om livet och kärleken.

Speldatum

Lördagen den 25 augusti kl 18.00.

Biljettpriser

Ordinarie pris 395–450 kr

Pris Art.Pass-medlemmar (se skickat medlemsmejl) 345–395 kr

Sopranen Kerstin Avemo och pianisten Magnus Svensson

Foto på Kerstin Avemo
Foto på Kerstin Avemo.
Magnus Svensson
Magnus-Svensson.

”I mitt sökande efter uttryck att spegla livets alla flöden som artist har jag alltid använt former som målning, komponerande, sång och skulpterande. Under den här konserten kommer ni att få en rundvandring av mitt liv genom mina konstverk och ta del av mina sånger, skrivna under de senaste 20 åren av mitt liv. Jag är stolt över att få framföra dessa sånger tillsammans med sopranen Kerstin Avemo och pianisten Magnus Svensson, tillsammans med en stråkkvartett från hovkapellet, ute på vackra Artipelag.”

Renässansmannen, sångaren, kompositören och konstnären Karl-Magnus Fredriksson  

Praktisk information

Spellängd

2 timmar inklusive 20 minuters paus. Konserten framförs i vår Artbox.

Sittplatser

Denna konsert har A- och B-sittplatser och samtliga sittplaster är numrerade. Konsertgästerna sitter på stolar som står på golvet.

Buss och transport

Vid föreställningens slut har kollektivtrafiken slutat gå för dagen. Men du kan boka plats i vår direktbuss för 100 kr tur och retur från centrala Stockholm till Artipelag. Bussen avgår i anslutning till konserten och resan tar cirka 25 minuter. Avresan från Artipelag mot centrala Stockholm sker ca 15 minuter efter konserten är slut, utanför Artipelags entré.

Bussen bokas och betalas via Ticketmaster i samband med biljettköp. Observera att bussbiljett måste bokas senast kl 15.00 dagen före konserten.

Avgång från Vasagatan

Buss avgår kl 15.30 och kl 17.00

Bussarna är gula och körs av Traveller. De avgår från Vasagatan, nära Centralplan 9 (den lilla vändplatsen utanför O’Learys). En hållplatsstolpe med texten ”Artipelag” finns vid avgångsplatsen.

Mat och dryck

Pauspaket

Pauspaket ett
Skagenkanapé och ett glas mousserande.
145 kr

Pauspaket två
Getostkanapé och ett glas mousserande.
145 kr

Pauspaket tre
Artipelags morotskaka med bryggkaffe.
65 kr

Pauspaket bokas och betalas via Ticketmaster i samband med biljettköp.

Pausen är 20 minuter lång. Vi rekommenderar förbokning till pausen för att undvika kö. 

Buffé

Vår välsmakande buffé består av en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. Även sallad, aperitifs, kalla små rätter samt hembakat bröd ingår. De varma rätterna från buffén plockar ni av kockarna direkt i köket. Dessutom ingår vårt dignande dessertbord bestående av olika läckerheter att avsluta måltiden med samt bryggkaffe / te.

Pris 375 kr (inklusive dessertbord samt kaffe eller te).

Buffén bokas och betalas via Ticketmaster i samband med biljettköp. Buffén serveras i Bådan Café & Konditori från kl 16.00.

Foto: Mats Bäcker
Foto Kerstin Avemo & Magnus Svensson: Peter Knutson