Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Cirkus Cirkör – Wear it like a crown

Datum 18 oktober – 23 november 2013

Artipelag har fått äran att visa Cirkus Cirkörs omtalade föreställning – Wear it like a crown. Ta chansen att se denna kritikerrosade föreställning, en upplevelse du sent kommer att glömma.

OM FÖRESTÄLLNINGEN

I denna tragikomiska och absurda föreställning utforskas kaos och ordning och hur risker förvandlas till möjligheter. Om att välja att bära våra misslyckanden, rädslor och tillkortakommanden som en krona. Och att putsa den och bära den med stolthet.

Wear it like a crown är regisserad av Tilde Björfors och musiken i föreställningen är komponerad av Rebekka Karijord och titeln Wear it like a crown är hämtad från hennes album The noble art of letting go.

I ett snurrande scenrum rör sig cirkusartisterna genom en värld av illusioner, skuggspel, knivkastning, akrobatik, jonglering och dramatik. Sex karaktärer, som alla känner sig ensammast på jorden, brottandes med varsitt dilemma. De har var och en sitt eget sätt att försöka nå fram till varandra, bl a genom pingisbollar och sugproppar.

I Wear it like a crown fortsätter regissören och cirkusdirektören Tilde Björfors att undersöka livets stora frågor i förhållande till cirkusens värld. Den här föreställningen är skapad i ett försök att förstå den kaosartade ordning som råder i höger hjärnhalva.