Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

Skogsparkour

Kreativa workshops för barn sommaren 2022
barn hoppar i skog

Fakta

Pris
135 kr
Tid
14.00–15.00
Ålder
5–8 år
Datum
14 maj 2022

Skogsparkour 

Följ med på en dansparkour genom vårskogen. Vi hoppar på stenar, studsar mot träd, gör skutt över mossa och har roligt!  

Parkour är en fartfylld, rolig och underhållande aktivitet som bygger på att röra sig mellan en plats till en annan på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. Testa olika hopp och rullar och lär dig använda hinder för att ta dig framåt. Till din hjälp har du dans- och yogaläraren Francesca Lindén (Dancelab) som bjuder på olika knep och övningar för att smidigt röra dig i naturen.

Praktisk information

Evenemangen kommer genomföras utomhus, så det är viktigt att barnen är klädda för utomhusaktivitet. Skulle vädret, på evenemangsdagen, kräva det så kan delar av aktiviteten komma att förflyttas till inomhusmiljö.

1 pedagog med assistent ansvarar för en grupp om max 15 barn. En förälder kan vara med utan extra kostnad.

Bådan Café & Konditori på entréplan har öppet kl 11–17. Bådan erbjuder varmrätter, soppa, smörgåsar, matiga sallader, bakelser samt drycker och pannkakor för barn.

Pris per barn och workshop 135 kr. En förälder kan vara med utan extra kostnad. Eventuellt material ingår i entrépriset.

Vi samlas på gårdsplan precis utanför Artipelags huvudentré. Klockan 14.00 beger vi oss ut till skogsområden i närheten.

Evenemanget pågår ca en timme.

Vid frågor vänligen kontakta evenemang@artipelag.se.