Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Imagine Monet visas inte 27-29 september. Men, välkommen till utställningen På armlängds avstånd – Hundra år av nordisk konst.

Jill Johnson gästar Stengård Big Band

porträttbild på artisten Jill Johnson
porträttbild på saxofonisten Johan Stengård

Fakta

Pris endast konsert
795 kr
Pris konsert + trerätters middag
1390 kr
Tid
19.00
Datum
22 januari

Jill Johnson kommer till Artipelag för en exklusiv storbandsspelning. Lördagen den 22 januari fylls Artboxen av stjärnglans och toner från en av Sveriges största artister när hon för första gången framför favoriter från albumet ”Songs for Daddy” tillsammans med storbandet Stengård Big Band.

Jill Johnson är en av Sveriges kanske mest kända artister och låtskrivare. Med hela 25 album i ryggen har hon gjort succé såväl på skiva som med liveshower och turnéer. Dessutom har hon synts i det hyllade programmet ”Jills Veranda” som sändes på SVT mellan 2014–2020.

När hon gästar Artipelag är det tillsammans med 16 rutinerade och samspelta musiker och sångaren Patrik Lundström i Stengård Big Band under ledning av den internationellt välkände saxofonisten Johan Stengård. Johan Stengård har, förutom ett 20-tal soloalbum bakom sig, även medverkat på inspelningar och konserter med några av världens största artister som Sammy Davis Jr, Celine Dion, ABBA och Michael Bolton.

Det bjuds på en svängig konsert med storbandsklassiker och Jills utvalda favoriter från albumet ”Songs For Daddy”.

Konserten presenteras i samarbete med HOLM Entertainment.

Praktisk information