Klassiskt julbord

Artipelag erbjuder både julbord och julshow

Bokar du åt ett företag och inte som privatperson? Klicka då här >>

2017 dukar Artipelag Restaurang upp ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med traditionella smaker som hör julen till. I vår stora lokal Artbox framförs julshowen Snödrottningen av och med operatenoren Rickard Söderberg. Här serveras en trerätters middag som åtnjuts före föreställningen startar. Under mellandagarna och i januari intar Cirkus Cirkör samma lokal med den hyllade showen Limits.

Klassiskt julbord

Välkomna till Artipelag Restaurang och njut av ett klassiskt julbord! Vi dukar upp med allt som hör till och däribland givetvis våra populära inlagda sillar och strömmingar, hemrökt lax, lufttorkade och stekta korvar och vår egen senap. Dessertbordet är lika vackert juligt som gott.

Läs mer >>

Julshow 2017: Snödrottningen av och med Rickard Söderberg

Snödrottningen är en lyxig julshow med middag där glamour blandas med storslagen musik. Den kända operatenoren Rickard Söderberg har till showen skrivit ett manus som rymmer både innerlig julstämning och burlesk humor. Framförs mellan den 2 och 16 december 2017.

Läs mer >>

Cirkus Cirkör under mellandagarna och i januari

Den hyllade föreställningen Limits av Tilde Björfors framförs mellan den 26 december 2017 och 21 januari 2018. På klassiskt Cirkus Cirkör-manér vänder Limits vända upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar.

Läs mer >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?